ОФК "Беласица" и "Свобода"- Пещера - 1:1

05 септември 2016 14:41   2 коментара   8491 прочита


ОФК "Беласица"-Петрич продължава с добрата си игра от началото на сезона. В среща от петия кръг на Югозападната трета лига, петричкият тим, завърши наравно 1:1 като гост на "Свобода"-Пещера. По този начин "Беласица" е един от малкото отбори в групата без загуба от началото на сезона. Първото полувреме завърши с нулево равенство като и двата отбора направиха по един пропуск.

Второто полувреме петричани се опитаха да променят развоя на срещата и така в 65 минута Мартин Таушанов откри резултата. Отново късмета не бе на страната на нападателя на "Беласица", Владимир Кабранов, който на два пъти нацели гредата.

В последните минути на срещата, реферът Марио Спасов даде изключително спорна дузпа за домакините за игра с ръка на бранител на комитите и домакините стигнаха до равенството.
Изпълнителния директор на ОФК "Беласица" Георги Петров потвърди ,че ще бъде подадена жалба в ЗС на БФС срещу съдийството в мача, но изрази и задоволството си от играта на своя отбор.
Това е поредния мач в, който "Беласица" повежда в резултата и допуска да бъдат изравнени в 90+ минута.

Ани Георгиева

 


Още за: Беласица   голове   свобода   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
06 Септември 2016 04:31 | 222
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

До кога Беласица ке играе по селските терени а в Петрич


06 Септември 2016 07:54 | do 222
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Докато не си направите стадион. Изравнете една нива покрай Петрич и ритайте. Тази база е държавна и за съжаление са я дали в частни ръце. За да играете там, сигурно ще трябва и да плащате.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар