Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...
   –егистрац舫абравена парола

÷ветан ÷ветанов проведе среща с общинското ръководство на √≈–Ѕ-–азлог и с кмета на града  расимир √ерчев


18 юни 2018 22:00  2 коментара   5373 прочита«аместник-председател€т на √≈–Ѕ и председател на ѕ√ на парти€та ÷ветан ÷ветанов проведе среща с общинското ръководство на √≈–Ѕ-–азлог и с кмета на града  расимир √ерчев. Ќа събитието присъстваха още народни€т представител от √≈–Ѕ-Ѕлагоевград и областен координатор на парти€та ƒаниела —авеклиева, както и депутатите от √≈–Ѕ јлександър ћацурев, √еорги ƒинев, д-р ≈мил “ончев и —тефан јпостолов.

„ќбстановката днес в Ѕългари€ е много по-добра, отколкото беше през 2014 г. след управлението на Ѕ—ѕ. —ега можем да се похвалим и с успешно приключване на председателството на Ѕългари€ на —ъвета на ≈вропейски€ съюз“, за€ви ÷ветанов по време на срещата. “ой отбел€за, че доверието към √≈–Ѕ се е запазило и продължава да расте, защото парти€та изпълн€ва предизборните си обещани€, а правителството на Ѕойко Ѕорисов се е доказало като надежден и предвидим партньор на международната сцена. ÷ветан ÷ветанов коментира, че е важно партийните структури по различните населени места да вод€т диалог с хората за успешните политики, които √≈–Ѕ усп€ва да реализира на местно и национално ниво.

«аместник-председател€т на √≈–Ѕ подчерта, че кметът на –азлог  расимир √ерчев е един от най-успешните кметове на √≈–Ѕ, който работи в добър синхрон с общинското ръководство. „ƒаваме висока оценка за работата на  расимир √ерчев и е съвсем закономерно да см€таме, че ще продължи и следващ мандат“, съобщи ÷ветанов. ѕо думите му ежедневните контакти на народните представители на √≈–Ѕ от Ѕлагоевградска област с местната власт помагат за решаването на проблемите от дневни€ ред на обществото.

ѕо време на срещата в –азлог oбластни€т координатор на √≈–Ѕ – Ѕлагоевград и народен представител ƒаниела —авеклиева представи новото общинско ръководство. «а общински ръководител е избрана д-р ћари€  опанарова, а за секретар ѕетър ѕопов.

ќще за: ÷в. ÷ветанов  среща  ръководство  –азлог ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

19 юни 2018 07:36 | мали.
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

ѕременил се »ли€ пак с ти€!


19 юни 2018 19:05 | –азложенин
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

—ред всички се откро€ват човекът с особената форма на главата и един не умеещ да говори "депутат" от Ѕанско.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.