Полезно! Културни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина  
   РегистрацияЗабравена парола

В Struma.com! Жестока трагедия в Петрич! 42-годишният Марангозо си преряза гърлото пред детето и майка си, издъхна на място


10 март 2018 14:42  23 коментара   91910 прочита42-годишен мъж от Петрич се самоуби по най-жестокия начин. Кървавата касапница станала късно снощи. Мъжът прерязал гърлото си пред собственото си дете и майка. Николай И.с прякор Марангозо издъхнал на място в локва кръв.

Майка му припаднала при вида му, детето му изпаднало в шок. Николай наскоро се разделил със съпругата си и трудно преживявал развода. Изпаднал в депресия, според хората, които го познават. Понякога бил агресивен, понякога затворен в себе си.

Снощи се прибрал у дома си, влязъл в кухнята взел ножа и се прибрал в стаята, в която спи. Минути по-късно изкрещял и паднал в локва кръв и с прерязано гърло. Майка му веднага сигнализирала в Спешен център и полицията, но Марангозо издъхнал . Случаят потресе хората, които го познават. Били добро семейство, как се стигнало до тук, неоумяват хората .

Петя Петрова

Още за: петрич трагедия мъж самоубийство Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


23 коментара

10 март 2018 15:20 | Кърналово
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Лавината тръгва, един подир друг ...,само гледайте


10 март 2018 17:45 | ....
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Боже какви клетви, прочетох всички се луди и злобни, най-важно в случея е детето, грешното дете провалиха му живота и психиката, и да това маика ли е да си остви децата заради един мъж, животноте като раждат си ги пазят докато не станат самостоятелни!!! Колкото едни животни не ни бива!!!


10 март 2018 17:49 | Б
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Бог да го прости.


10 март 2018 18:23 | Кърналово
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Казах и. ли ви що следва


10 март 2018 18:30 | |||
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Грехота за децата. и за него че не се е намерил някой да му повлияе в точния момент. бог да го прости


10 март 2018 20:13 | Стоянов
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Не псуваите жената да не се срешнем


10 март 2018 20:17 | Ваня
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Така е, след като постоянно измислят закони който защитават жените


10 март 2018 20:43 | Елена
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Хора спрете да оплювате да говорите защото така е много лесно никой не е на ясно как стоят нещата а на приказки сме силни задайте си въпрос кой си тръгва ако му е много добре и няма да е лошо да си замълчим да не съдим жена му защото тя е прекрасна и се грижи за децата повече от добре да почива в мир


10 март 2018 20:59 | Пешо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Почивай в мир приятелю. Пич Голям. Винаги беше верен другар... Лека ти пръст.


10 март 2018 23:16 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

БОГ ДА ГО ПРОСТИ, КОЛКО ХОРА СА РАЗВЕДЕНИ, ЗАЩО Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ САМОУБИВА.


11 март 2018 04:24 | Петър
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Коле почивай в мир приятелю


11 март 2018 09:44 | ..
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Като не знаете не говорете. Да не тръгна аз да разказвам какво той и е направил. Тогава едно ли ще го изкарване такъв светец.


11 март 2018 09:49 | ..
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Семейство не се обича само на снимки. А обич не се доказва с преливане на жената.


11 март 2018 12:39 | Лунгур
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Всичко може и става с малко търпение и мерак, но най съзнателно да си усакатиш детето и фамилията него приемам.....


11 март 2018 13:04 | Az i moeto mnenie
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Коментара ми е следния:Първо, истина е, че не се живее с човек който те тормози, бие теб и децата ти! Но въпфоса ми е следния, защо е седяла и търпяла, защо в името на децта си не си е тръгнла още тогава, да може тия деца да спият споконо вечерта вместо да се страхуват, ще ви кажа защо, защото тя не е истинска майка, тя е егоист тя не си е тръгнала в името благото на децата си, тя си е трънала само и единствно заради нейното си щастие с новия любовник, значи аз няма да си тъгна зарди децата си те да са добре, ако трябва хляб и сол ще ям те да спият спокойно, да не ги бие и тормози баща им, а ще си тръгна чак когато си имам друг и ми е хубаво на мен, това нормално ли е, и ще кажа аз го напуснах зщото ме биеше, защо чак сега се сети, че я тормози и бе чак когато има друг, защо не се е сетила тогава когато децата си и треперили от страх, тогава е нямало проблем, но сега се сети когато има друг, ма моля ви се хора! И да си разделиш децата заради един мъж лелелеле майка ли е чудо ли! P. S


11 март 2018 13:07 | Bz
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е са жената е виновна. всеки отговаря за изборите които прави. спрете да търсите вината в другите.


11 март 2018 13:14 | Az i moeto mnenie
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

S. P продалжавам:Зная, че на чужд гръб и 100 тояги са малко, аз не съм на ничее място, но мнението ми е такова и аз си го изказвам.. За мене тя не е истйнска майка, а бащта лека му пръст е луд, заради една жена да причуни това извратено нещо на детенцето си, то няма вина за егоистичната постъпка на майка си, то е невинно за цялата история, но за съжеление пое вината на двамата родители върху себе си! Така е Господ наказва най-милото ти, за грешките който правим като родители, затова винаги преди да направим нещо трябва да се замислим много добре, това е жив пример колко сме нищожни на тоя свят! Мисля си, да ви кажа честно, че бащата е икал да накажи майката за цял живот с постъпката си, защото вината е най-разяждащото и за цял живот! Това е всеки има право да изкаже мнението си! В живота или си майка и жертваш себе си в името на децта си, или само симолитраш, че си майка както в случея!!


11 март 2018 13:27 | Az i moeto mnenie
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

И да истйната, може да изказваме мнение, и без вулгарни думи, Ащото сме ужасени от случилото се и съпричастни, но самата истина е, че ние утре, ще си пием кафето и ще се смеем, ще продължим напред, защото случилпто се е не е на нас, но травмата, ще си остане на грешното детенце дано след всичко преживяно да има много късмет в живота занапред!


11 март 2018 22:26 | Елена
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

За пореден път се убеждавам колко сме лоши хората и добре умеем да изопачаваме нещата ама да такова ни е възпитанието да злорадстваме за всичко чуждата болка няма значение


12 март 2018 11:24 | lis
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А защо няма никаде за такситата който горят всяка седмиса ДИЛГЕРО


12 март 2018 12:49 | Реалист
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Всички сте болни мозъци и изкривявате действителността. Проблем е, че майката си е тръгнала, проблем е, че не си е тръгнала веднага?!?! Проблем е, че едното дете е останало при бащата...
И как пък един не призна, че тоя ненормалник си е сам виновен за края му. Нека бъдем реалисти. Жалко за децата, но аз като един сирак, израстнал без баща, им пожелавам късмет занапред и да осъзнаят, че ако не беше бащата, щеше майката да бъде убита.
Все пак, лека му пръст и дано намери мир!


16 март 2018 08:36 | Az i moeto mnenie
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нйкои не злорадства, тук няма място за злоба или нещо подобно, в тази тази тежка ситуация всеки има право да искаже мнението си!!! А тези който защитават майката са неини роднини тъче моля ви!!!! Мисля, че написаното е точно и реалистично! В случая двама родители с голяма вина, и дете невино но за съжеление поело вината от действията на двамата си родители!! Ограничените хора няма как да разберат написаното от мен!!


16 март 2018 13:29 | Близка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Моля престанете да обръщате кокалите на човека. Ситуацията е ясна. Жената го е напуснала, той не е издържал психически (явно я е обичал) и затова е посегнал на живота си. Момчето ми беше колега. Добър, уважителен, веселяк, услужлив, никога не е имало проблеми с него но явно е имало в къщи но не е споделял. Жалко за децата че ще бъдат без баща а жена му си е намерила и тепърва ще си намира други мъже щом е тръгнала по този път.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.