Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

”ченици-икономисти от ѕетрич ще се срещнат със зам.министър ј. ћанолев, бивш възпитаник на ѕ√»“ "ѕроф.д-р јсен «латаров"


15 юни 2018 09:46  1 коментар   8113 прочита—реща със зам. министъра на икономиката јлександър ћанолев ще проведат ученици от 11 клас, специалност »кономика и мениджмънт в ѕ√»““ѕроф. д-р јсен «латаров“ - ѕетрич.

јлександър ћанолев е бивш възпитаник на златаровското училище и сега се връща отново в класните стаи, за да дискутира с бъдещите икономисти предизвикателствата пред българската икономика, възможностите за професионална реализаци€ на младите хора, развитието на предприемачеството и връзката на образованието с пазара на труда. ”чебно-тренировъчните фирми ще представ€т пред зам. министър ћанолев част от сво€та работа, пр€ко свързана с две от ключовите европейски компетентности – предприемачество и чуждоезиково обучение, по които се провежда обучение в професионалната гимнази€.

—рещата ще се проведе на 18 юни/понеделник/ от 10. 30 часа в училището.

јни √еоргиева

ќще за: ученици  среща  јл. ћанолев ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

15 юни 2018 11:02 | пик
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

що им губи те времето с този, какво да научат, че всичко зави си от тате и че ако н€маш вуйчо владика си гледаш работата, абе нема що !!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.