Ексклузивно в Struma.com! През сълзи! Бащата на убитите деца Г. Трайков: Кристина уби не само децата ми, уби и мен! Жив ме закопа! Водех битка да и помогна, търсех помощ от родителите и, от институциите, но бях сам, съвсем сам!

24 ноември 2020 12:44   43 коментара   44716 прочита


Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове.. Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът и изляха върху мен и семейството ми... Не ме оставиха да погреба и оплача децата си, каза Георги, ридаейки...

Днес, репортер на Struma. com успя да се свърже по телефона с бащата на двете убити деца, горският служител Георги Трайков, заслужил правото си на отговор след обвиненията, които отправи към него и семейството му,   адвокатът на Кристина -М. Алексиев.. Намираме Георги  в апартамента, превърнал се в гробница на двете му деца.. 

Здравей Георги, не знам какво се казва в такива случаи, не намирам думи, с които да започна нашия разговор.

Няма думи, започва през сълзи изповедта си опечаленият баща. " Не ме оставиха да погреба децата си, каква помия, какви лъжи, абсурдни твърдения по адрес на семейството и родителите ми, които даваха мило и драго за децата, които обожавах/ Георги се дави в сълзите си и разговорът прекъсва /  

Разкажи ми за децата, Кристина грижеше ли се за тях?

Не можеше да се грижи пълноценно. След раждането на Ивон, сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес.. Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не и беше угодено . Ходеше си, връщаше си, понякога лъжеше безогледно. Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях.. 

Ти осъзнаваше ли, че тя има някакъв здравословен, психически проблем?!

Е как не, говорил съм с лекари, с близките и, със социалните служби, с полицаи и от никъде помощ. Особено майка и баща и. Така грубо се месиха в живота ни, че какво е видно съсипаха го. Но и нейния съсипаха. На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях.

Тогава тя беше пребита от баща си, имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома. И след подобно нещо тези хора си позволяват мен да наричат насилник... Срам и позор, поругават паметта на децата ми / силен плач отново прекъсва разговора ни /  

Карахте ли се?

Като във всяко семейство и при нас имаше скандали.   И на мен ми беше много трудно да проумея, че Кристина е болна, затова не се грижи за дома и семейството си. Измисляше си всякакви причини за това, че не е свършила едно или друго нещо..   

Ти затова ли поиска да си вземеш децата? 

Аз исках да спрат тези нейни изблици -днес е при мен, утре при родителите си. Та това не беше полезно за децата.  Исках те да не стават част от всичко това, а и не исках да са в средата на баща и, който така жестоко беше набил Кристина и това го знаят в полицията. Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел.

По скоро тя тормозеше мен и децата, мълчал съм защото не прилича на един мъж да се оплаква от психическия терор, на който бях подложен ежедневно.. Изпаднеше ли в нейните състояния, просто  ставаше страшно. Но никой не ми повярва, че тя има проблем. Оставиха ме съвсем сам.... 

Очакваше ли, че ще направи такова нещо?!  

През ум не ми е минавало, че е способна чак на такова зверство.. Не мога да го проумея... / отново плаче / Защо не се върнах по рано, защо не разбрах какъв звяр имам в къщата си...., децата ми, децата ми погуби, мен уби.... Не можете да си представите как боли, как не ми се живее. Как се преживява подобно нещо, кажете.... 

Какво наказание искаш за нея? 

За мен тя е мъртва... Тя е убиецът на децата ми, какво мога да искам... какво мога да кажа.... И какъв е този адвокат, който така безогледно лъжеше, плачеше. Каква беше тази гадост за баща ми, че я нападал сексуално, хората са потресени от това безумие... Нищо повече не искам, нищо повече немога да направя, за мен животът свърши онзи ден --Какво ще се случва с нея не ме интересува.

Да тежи на съвестта на близките си, на родителите и, които си затваряха очите пред очевидните факти, че дъщеря им не е добре.. Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо.. Не мога да повярвам. Сякаш не съм тук, при децата съм.. Жив ме погребаха..., каза Георги 

Това бе най-тежкия разговор, който съм водила. Продължи дълго.. Георги трудно свързваше изреченията, между хлипанията си... Беше искрен, усещаше се жестоката мъка на един баща,   неуспял да дойде навреме, за да спаси децата си от палача им - Тяхната майка... 

Сандански скърби дни наред за двете прекрасни ангелчета Ивон и Васил, екзекутирани болезнено от Кристина Дунчева, която е в ареста в Благоевград и не продумва за това, което е сторила.. но помоли съдът за снизхождение...

Виновни за тази трагедия има... И това не са Ивон и Васил, които загубиха живота си...в битката между родителите си...

Петя Георгиева 

сн. Георги и Кристина в миговете на щастие 

43 коментара
24 Ноември 2020 13:31 | сандански
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

ей гошо-наглия


24 Ноември 2020 13:33 | сандански
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

бегай гони уайфая с тия лъжи. Кристина многократно е виждана със синини от хората в града докато живееше при тебе. Нагъл лъжец, наркоман долен


24 Ноември 2020 14:44 | ��������
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Институциите в Сандански, а и в цялата страна, са на страната на силния! А институцията, в близост до дома на този Георги, само на 100 метра е неглижирала жалбите на Кристина! Вярвам й, че са й казвали да ги оттегли! Вярвам й, защото такава е практиката там! Вярвам също, че нещата неса такива, каквито изглеждат в момента!


24 Ноември 2020 14:45 | ��������
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Институциите в Сандански, а и в цялата страна, са на страната на силния! А институцията, в близост до дома на този Георги, само на 100 метра е неглижирала жалбите на Кристина! Вярвам й, че са й казвали да ги оттегли! Вярвам й, защото такава е практиката там! Вярвам също, че нещата неса такива, каквито изглеждат в момента!


24 Ноември 2020 14:48 | От Сандански
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Ей лъжец и наглец. Ти си я докарал до това състояние. Няма да ти се размине. Цял Сандански знае какво лике си.


24 Ноември 2020 15:18 | Кук
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Наркоман вземи въжето шпионин на бопажията весо гласъ даваш на бурко инфо да продава дрога дрогирате се


24 Ноември 2020 15:34 | Нагъл
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Ей нагло копеле, нямаш ли срам бе боклук, ти си виновника за тази трагедия, ти побърка жената ти уби децата, дано гориш в пъкала всички знаят че всичко което каза адвоката е истина, ако наистина си искрен направи тест за наркотици и го покажи, направи ДНК тест и него покажи и тогава говори.


24 Ноември 2020 15:49 | Читател
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

В тая държава няма ни прокуратура ни полиция . Има си методи на доказване кога са подавани жалби и защо са оттегляни тестват за употреба на опияти е бил задължителен и на двамата в същия ден. Дечицата си отидоха и следствието спи бащата се прави на Многострадална Геновева. Ако ти си бил мъж на място това нямаше да се случи.


24 Ноември 2020 16:48 | Читател
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Долен лъжец. Всички те знаят що за човек си. Наркоман и пияница... какъв грижовен баща. Ти си най виновен за случилото се. Дано да си понесеш последствията.


24 Ноември 2020 16:54 | Читател
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Жори наглия.... Една торба лайна... преди интервюто да не си взимал забранени субстанции??? Кой ще ти повярва??? Ти си пребивал Кристина многократно и това го знаят всички. Жалко за тези прекрасни дечица.


24 Ноември 2020 16:57 | Нагъл Читател Анонимен
Оценка:
-12
 (
16
 гласа)

За пореден път анонимни читатели доказвате колко повърхностни и жалки може да бъдете! Срам нямате, нито елементарно уважение към мъката на един баща. Аз не съм родител, но дори не мога да си представя как една майка би посегнала на децата си. Човек, както и да живее, винаги има избор. Тя е направила своя, а именно да убие по особено жесток начин, две беззащитни, невинни души. Засрамете се и имате уважение към паметта на тези деца, спрете с гнусотиите си!


24 Ноември 2020 16:57 | ПЪРВОМАЙ.
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

БОКЛУК ДОЛЕН.


24 Ноември 2020 16:59 | ПЪРВОМАЙ.
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

ДО НАГЛИЯ ЧИТАТЕЛ, ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА ЗАЩО Е ДОШЛА НА ТОЗИ РЕД, НЕ Е ОТ СПОКОЙСТВИЕ И ДОБЪР ЖИВОТ С ТОЯ.


24 Ноември 2020 17:02 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

на тоя само като му погледнеш главата и истината се вижда поитаите кои от колегите го иска навсягаде ги ебава с две прикаски БОКЛУК пълен.


24 Ноември 2020 17:07 | Сандански
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Не знам как се е стърпял бащата да не я утрепе нея! Тя и това не заслужава. Нека да живее с това престъпление цял живот. Даже пък и се оплаквала, че и закъснели закъската. Няма друго толкова нагло и гнусно същество. Яде си тя...


24 Ноември 2020 17:17 | Читател
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Леле колко добър баща. Той се грижел по добре за децата от майката, леле. Разкажи как си я тормозил. Това не ти се разказва нали? Справедливост ще има да знаеш.


24 Ноември 2020 17:21 | Бат Жорж
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Хора бягайте като не се разбирате, но не тормозете децата си и това се отнася за всички


24 Ноември 2020 17:42 | Гражданка
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ей боклук нагъл остария поне сега и там я тормозиш искала да закусва и срам нямаш


24 Ноември 2020 19:18 | 777
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Много страдаш, а защо ходиш по баровете след смъртта на децата?


24 Ноември 2020 19:38 | Иван
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Никой родител не заслужава подобна съдба.
Спрете с тъпите коментари


24 Ноември 2020 19:47 | *******
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Не разбирам каква е била тази нечовешка жестокост


24 Ноември 2020 19:56 | Симеон
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Как спи сега тази майка, как ще превъзмогне случая .
Нямала е право дори да помисля за такава постъпка, това е следствие на тежко заболяване.


24 Ноември 2020 20:10 | Родител
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Незнам кой дявол е влязъл в тялото на тази майка, но за тези родители живота ще бъде адски


24 Ноември 2020 20:31 | Подозрителна
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

За мен той е истинккия убиец


24 Ноември 2020 20:51 | Коко
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Струма, тази статия не казва нищо за обвиненията че е тормозил жената систематично, а точно обратното, че жената и нейното състояние е неглижирано от специалисти и мъжа и. Къпал бил децата... ами нормално е, когато жената е болна, нали бащата трябва да се намеси, не винаги жената може да свърши всичко, и да ходи на работа и да домакинства. Сигурно си спомня 1 случай дето ги бил изкъпал и сега се "гордее" с него. Да, естествено че ще плаче за децата, факта че са убити къса сърцето на всеки нормален човек. Дори и на непознати хора. Но дали като се върне обратно, в съзнанието си, той се чувства че не е допринесъл за насилието над жената и децата? И защо не е предложил женитба? Нали е искал децата за него? Не е ли нормално да подпише брак?


24 Ноември 2020 20:59 | Петрова
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Кога е получил призовката за делото за домашно насилие, което е трябвало да бъде на 26. 11. ТОй по никакъв начин не е искал да излязат мръсните му ризи наяве. Усилил е тормоза, а адвокатът му Белички шантажа над жената. Била е в пълна безизходица. Взети ли са кръвни проби от двамата след убийството?!? Къде е бил дядото по това време?! Защо полицията изобщо е неглижирала многобройнитет случаи на насилие, всички служители там са косвени съучастници за смъртта на децата, и това ще тегне като прокоба над живота им и на техните близки. Има ли някой честен служител там да излезе и да каже кой е упражнявал натиск да си мълчат и защо. Има ли общо самоубийството на дознателката от Сандански. Тя подавала ли е сигнали за домашно насилие и защо Георги е казал на Кристина че ще я доведе до състояние да свърши като тази дознателка?!? От къде знае това?!


24 Ноември 2020 22:07 | Коко
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Петрова, дайте повече данни за "самоубийството" на дознателката. Това е интересно, и ако не се обясни на публиката, и се разследва, може да е много важно за тезата "подстрекател" за убийство, нали?


24 Ноември 2020 23:55 | Петрова
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Не разбирам как така Георги си "взел" Кристина с полиция от единственото място където е била в безопасност - дома на нейните родители. Тя да не е куфар, неудушевен предмет. Как така жертвата на насилие с помощта на полицията се извежда от дома й и се привежда в дома на насилника две седмици преди трагичния случай?! Имала ли е полицията прокурорско разрешение за това или съдебно?! И ако не, кой е Георги, че да си поръчва на полицията подобно нещо и кой ръководи полицията, та върши подобни услуги и срещу какво?! Който е разпоредил тази акция носи голяма отговорност, защото на жената й е била отнета последната надежда за убежище, където е можела да изчака делото за домашно насилие.


25 Ноември 2020 05:49 | Майка
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

В Благоевград, Сандански и Петричко много лош материал, като ви гледам постовете под тази статия. То не са обвинения срещу бащата, то не е чудо. Оставете разледващите да си свършат работа. Че майката не е цвете за мирисане. Не е!!! Да се откажеш от децата. Но да убиеш. Ей Богу това него побира умът ми. Тази болна жена трябва да отиде директно на бесилото. Виждала съм какво ли не. Майки готови да изоставят рожбите си заради някакъв мъж. Да ги подхвърлят на приятелки за да си угодят на долуподписаната и да отидат да се изчукат при все, че имат семейство и съпруг. Това тежко престъпление е непростимо. Както се казва. Не търсете под вола теле.


25 Ноември 2020 07:16 | ��
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Кой крив, кой прав не знам. Но полицията наистина притиска да се оттеглят жалби


25 Ноември 2020 08:19 | Гражданка
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Гледах те по БТВ каза че не си биел децата а за майката нищо не каза


25 Ноември 2020 09:10 | Въпрос
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Хубаво де знаеш, че жената е с шизофрения, но правиш деца с нея? Нещо не намирам логиката... освен, че цялата семка са куку!


25 Ноември 2020 09:25 | ?!?!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тоя е в каналите за дрога-едновременно се друса и пласира. А тая е такава селянка като го вижда къкъв е защо седи в тази къща а не се маха?!


25 Ноември 2020 09:26 | ?!?!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

С тая голема глава коментара е следния - ГЛАВОРЕЗ!!


25 Ноември 2020 09:35 | Лъжец
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Храни куче да те лаее, малко че полицията му е прикривала престъпленията като е крила жалбите на жена му, а сега с цялата си наглост обвинява службте, поне по добре да си беше изиграл ролята по телевизията, ами то уж се опитва да се разплаче но не се получава, ТОЯ веднага на детектор на лъжата и истината ще излезе


25 Ноември 2020 10:01 | Гражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Оня Николов от с. Склаве/ с любовник травестит Конярска/ го пази и прикрива и си делят комисионите от пласираната дрога.


25 Ноември 2020 11:40 | Мазния
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Нагло гадно лъжливо копеле


25 Ноември 2020 16:55 | Запознат
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Такова наго същество като тоя изрод бащата не се раждало в нашия град тоя иска да се изкара светец ебати идиота


25 Ноември 2020 18:49 | Борис Борисов
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Аз съм съсед на това семейство. Повечето от коментарите са аругантни. Че Георги си обичаше децата е вън от съмнение. Нито съм чул и нито съм видял да я бие или каквото и да е. Нека да не се прибързва с определения и квалификаций по адрес на семейството.


25 Ноември 2020 20:16 | X
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ПОЛИЦИЯТА е виновна в един цирк са


25 Ноември 2020 21:33 | Петрова
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

До Борис Борисов - съседа. Според вас жената нарочно се е гримирала да изглежда като пребита?! Не учавствайте в това, моля. Жената има извадено медицинско от последният побой, заведено дело за домашно насилие, много сигнали- това сигурно е все от хубав живот. А вие през цялото време ли сте си в къщи?! в дните, в които тя съобщава за упражненото над нея насилие та да видите и чуете. Както е написала в жалбата, Георги се е стараел да няма свидетели.


26 Ноември 2020 10:16 | Анонимен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Аз пък си мисля дали не я е дрогирал, за да е неадекватна на делото за родителските права и да ги присъдят на него. А нейната психика да е реагирала по този начин. Дано полицията и е пуснала изследвания.


26 Ноември 2020 23:45 | Сандански
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нагла ГНУСОТИЯ
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар