Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

—инът на –оберто  авали спал с българка! «апознали се в ћилано, разкарал € след 10 месеца


17 август 2018 12:41  1 коментар   3892 прочита—инът на световноизвестни€ дизайнер –оберто  авали – ƒаниеле, е разкарал българска плеймейтка, след като 10 месеца е била в кревата му, научи HotArena.

“ази клюка разпростран€ва ∆ени ћитрева, ко€то ще влезе в надпреварата за титлата „ћис ѕлеймейт“ 2018. ƒевойката разказва, че се е запознала с младежа миналото л€то в ћилано, където т€ живее и работи от 6 години, писа „“елеграф“.

»зкарвала прехраната си като полиглот. ¬ладее перфектно английски, но сподел€, че е учила общо 10 езика. ќсвен като преводач, ∆ени се е посветила и на модата. „есто поема ангажименти за фотосесии за известни италиански брандове.

—ъдбата € срещнала с ƒаниеле, но любовната им авантюра продължила едва 10 месеца. ћитрева посещавала италианеца във ‘лоренци€, където двамата се отдавали на страст и емоци€ в суперлуксозни€ хотел от веригата Four Seasons.

“ова издават и редица снимки от него в »нстаграма на красавицата. ƒвамата прекратили отношени€та си в началото на годината. ∆ени го обичала и до ден днешен не можела да преодолее разд€лата. —поред запознати била изоставена заради нова красавица на хоризонта.

ќще за: син  българка  креват ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

23 август 2018 07:56 | до струма.ком
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќе случайно все по-р€дко влизам в този сайт на този клюкарник —трума! «ащо триете коментари... особено смислени и на м€сто направени?!?!?!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.