Животът сложи своя отпечатък! Спането под мостовете в Англия ги съсипа! Ето как изглеждат 2 от тризначките днес

19 септември 2021 09:17   2 коментара   7137 прочита


Помните ли скандалните Тризначки Вяра, Надежда и Любов от третия сезон на "Биг Брадър". Благоевградчанките напуснаха България преди няколко години, а триото им се разцепи. 
Победителката в риалити формата Любов обърна гръб на сестрите си, които в Англия стигнаха до просешка тояга. А техни сегашни снимки шокираха зрителите, които ги помнят от участието им във формата. 

Вяра и Надежда многократно са се жалвали, че нямат пари и често спят по улиците в Лондон. Все пак са намерили средства да отпразнуват рождения си ден на 10 септември. Но отново двете, все още са жестоко скарани със сестра си Любов, която единствена успя да свие семейно гнездо и да избегне мизерията, която мъчи останалите две. 

Прави впечатление, че животът на близначките след "Биг Брадър" не е бил никак лесен и всичко това е изписано на лицата им. Риалити звездите шокираха с вида си, а в мрежата ги помислиха за бабички, отколкото за млади жени. "Какво се е случило с тези момичета, че изглеждат така състарени", чудят се в мрежата. 

Вяра и Надежда чукнаха 36 години, но изглеждат като съученички на Лили Иванова. / show. blitz. bg 


 

 

 

2 коментара
19 Септември 2021 10:54 | 22222
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

За нищо не стават тия.... дори и за дъски за кочина не стават! Но пък могат да ги ползват в селското стопанство като орачки..... я кви криви носове са отпрали..... всяко рало би им завидяло! Иначе за "красотата" им може да се споменава единствено ако се ползва оня знак за кавички.... ТЪПИ си бяха.... такива си и останаха!!!


19 Септември 2021 21:09 | лондон
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не са спали под никакви мостове, а ги прибираха жалостиви българи и по приюти за бездомни. Колко пъти им се предложи работа, толкова пъти отказваха. Те си мислят, че и в Лондон са звезди. Проституират по хотелите за жълти стотинки, иначе откъде пари за дрехи всяка седмица, вместо да съберат за квартира те се правят на богаташки. Хич не са на център и двете и с годините ще им пада все повече цената. За една година се състариха с 10, догодина може да си представите как ще изглеждат. Да не дава Господ да имаш психичноболни момичета, работещи като проститутки.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар