Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

—портика (Ѕлагоевград) подгр€ за Ќ—ј с победа в —евлиево


16 април 2018 12:12  1 коментар   3556 прочита‘утболни€т отбор на —портика Ѕлагоевград постигна важна победа при гостуването на —евлиево лейдис с 3:2, в мач от 16 кръг на женското първенство. –езултатът не отговор€ напълно на показаното от двата отбора. √остите от Ѕлагоевград, въпреки наличието на н€колко невръстни момичета в състава, б€ха по- добри€ отбор и заслужено спечелиха победата. —илви€ ƒжалева откри головата сметка в началото на първото полувреме, а малко по- късно —илвето асистира на яна …орданова за 2:0.

ƒо почивката домакините върнаха едно попадение. ѕрез втората част двата отбора си размениха по едни гол. ѕърво севлиевки се добраха до равенство с гол€ма доза късмет, а в 75 минута яна …орданова вкара трети гол за —портика, които се оказа решаващ за крайни€т изход от двубо€.

ƒвете голмайсторки за тима на –адослав  реснички се присъединиха към тима на път за —евлиево, след като ден преди това кацнаха в —офи€, след участие с национални€ отбор на турнир в Ћитва. ¬ъпреки, че н€маха достатъчно време за почивка, яна и —илви€ играха на 100% и имаха основен принос за победата.

¬ следващи€ кръг —портика приема непобедени€ до момента Ќ—ј. ƒвубо€т ще се играе на 21 април от 16. 00 часа, но допълнително ще бъде уточнен терена. —лед 14 мача —портика заема третото м€сто с актив от 29 точки, с една по- малко от втори€ Ћѕ —уперспорт, който има и мач по- малко.

ћарти  ирилов

ќще за: —портика  победа  кръг  първенство ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

16 април 2018 12:35 | Bg
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

Ѕраво —портика
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.