Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

¬ √ермани€ се сетиха за Ѕербатов


29 август 2018 09:55   5590 прочитаƒимитър Ѕербатов продължава да бъде без отбор, но може да си намери такъв затвар€нето на летни€ трансферен прозорец в ≈вропа на 31 август.

√ерманското издание 90min.de дори посочи благоевградчанина в списък от 11 бивши звезди на Ѕундеслигата, които са идеални варианти за подсилване на отборите и то без пари, пише pirinsport.com. Ќ€кои от тимовете биха могли да привлекат тези футболисти като свободни агенти и през септември.

"ћежду 2001 и 2006 г. българинът беше в Ѕайер (Ћеверкузен) и направи толкова силно впечатление, че после се развихри в отбори като “отнъм, ћанчестър ёнайтед, ‘улъм и редица други по света. «а последно той имаше договор в »нди€. ћакар и да е на 37 години, той е доказана класа. ј на въпросната възраст  лаудио ѕисаро доказа, че все още ветераните могат да помогнат, макар и само в определени моменти, в Ѕундеслигата", написаха от меди€та за звездата от Ѕлагоевград.

ќстаналите посочени десетима футболисти, играли н€кога в Ѕундеслигата и в момента без отбори са:  онстант ƒжакпа (играл за Ѕайер Ћеверкузен, јйнтрахт ‘ранкфурт и Ќюрнберг), јлександър ћайер (бивша звезда на јйнтрахт ‘ранкфурт), ‘елипе —антана (Ѕоруси€ ƒортмунд и Ўалке 04), ƒоминик ћаро ( ьолн), ≈уген ѕолански (Ѕоруси€ ћьонхенглдбах, ћайнц 05 и ’офенхайм), —ердар “асчъ (ўутгарт и Ѕайерн), ƒенис ƒикмайер (¬ердер и ’амбургер), ян  ирххоф (ћайнц 05 и Ѕайерн), ‘илип ¬олшайд (Ќюрнберг, Ѕайер Ћеверкузен и ¬олфсбург) и –оберт ’ут (юноша на ”нион Ѕерлин, шампион на јнгли€ с Ћестър).

ќще за: ƒ. Ѕербатов  отбор  прозорец ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.