Талант от Симитли премина в Славия

14 януари 2019 09:42   11410 прочита


Бившият футболист на Пирин Радослав Кирилов ще започне подготовка със Славия. За последно нападателят Кирилов се подвизаваше в италианския Вис Пезаро, но разтрогна с клуба. Роденият в Симитли футболист е играл и за Берое, като преотстъпен от Киево. Заедно с Ради в клуба от клуба от "Овча купел" премине и ексзвездата на Левски Дарко Тасевски.

Тасевски пък е у нас, защото съпругата му е българка, от която има три деца. Говореше се, че 34-годишният македонец планира да прекрати спортната си кариера, но това засега няма да стане. Тасевски изигра няколко сезона в Тайланд, но е решил да се върне в България именно заради семейството си.

Преди Азия футболистът бе в Левски между 2007 и 2012 г., където остави отлични впечатления, като често се отличаваше с ювелирни пасове към Гара Дембеле. Скоро се очаква най-старият столичен тим да направи сериозен изходящ трансфер, който да напълни касата на клуба. Става въпрос за вратаря Антонис Стериакис (Гър). Пред напускане е и Галин Иванов, който си реди трансфер в Китай.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар