Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... ƒомашен мехлем разрушава шиповете  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

—ъстезател€т по канадска борба ¬алентин √осподинов грабна още една купа в ƒубай


31 август 2018 09:17   2590 прочита—ъстезател€т на клуб по канадска борба —партак Ѕлагоевград ¬алентин √осподинов спечели още един турнир, проведен на територи€та на ќбадените арабски емирства.

—ветовни€т шампион за младежи от първенството в ћалайзи€ през 2015 година, бе без конкуренци€ на турнира European gum club cup - Armrestling challenger 2018 в ћасдар сити, ќбединени арабски емирства. ¬ьло записа две първи места в кат. до 85 кг. и в отворената категори€, в ко€то участват победителите от - 85 кг. и +85 кг.

Ѕронзови€т медалист от последното световно първенство в ”нгари€ заработи нови 500 евро от наградни€ фонд, като това е трети успех за √осподинов от турнир на територи€та на ≈мирствата.

√осподинов бе единствени€т българин в състезанието, но това нему попречи да триумфира с купата на победител. ¬альо призна за Struma.com, че това е една добра тренировка преди световното първенство по канадска борба, което ще се проведе от 12 до 21 октомври в јнтали€, “урци€.

ћарти »ванов

ќще за: клуб  борба  турнир ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.