Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

ѕирин пак по телевизи€та


6 септември 2018 13:44  3 коментара   10353 прочитаќще един футболен мача с участието на ќ‘  ѕирин Ѕлагоевград ще бъде излъчен пр€ко по телевизи€ ƒиема —порт. “ова ще се случи на 27 септември/четвъртък/, когато орлетата приемат носител€ на купата на Ѕългари€ —лави€, в мач от 1/16 финалите на тазгодишното издание на турнира. ƒвубо€т ще се играе на осветление с начален час 19.00 часа.

–ешението е на —“  на Ѕ‘— по изрично насто€ване на телевизи€та, ко€то държи правата за мачовете от ѕърва, ¬тора лига и турнира за  упата на Ѕългари€. ќбщо пет мача ще бъдат предавани по телевизи€та. “ова са срещите ѕредст.ёгоизток - Ћевски, ћонтана - ÷— ј-—офи€, Ќесебър - Ћудогорец, ÷— ј 1948 - Ѕотев ѕд и ѕирин - —лави€. “ова ще бъде втори мач, който ƒиема излъчва с участие на ѕирин от началото на нови€ шампионат. ѕърви€ ефир бе на срещата ѕирин- ƒобруджа, ко€то орлетата спечелиха с 1:0.

ћарти »ванов

 ќще от: —порт
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

6 септември 2018 15:44 | еха
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

тввърда 2 ка


6 септември 2018 15:53 | mr b
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

е то за 2-ка коеф. тр€бва да е -1. 00


6 септември 2018 20:57 | Ќиколай
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

«аложи си апартаменто като 2?!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.