Младшата на "Пирин" разгроми "Черноморец"

23 април 2016 13:35   9373 прочита


Младшата на ОФК "Пирин" Благоевград разгроми отбора на ПСФК "Черноморец" Бургас с 5:0.

Тоталното превъзходство на орлетата пролича още в първите минути на двубоя. Още в 8-та минута те отбелязаха първият си гол, който бе дело на Мартин Бояджиев. Гостите почти не можеха да минат центъра, при което липсваха и положения от тяхна страна. В 19-та минута падна вторият гол за пиринци, след добре изпълнен ъглов удар, като точен бе Димитър Митев.

Домакините продължиха с добрата игра, като в 30-та минута с хубав пробив по лявото крило, Петър Христов залъга няколко играчи от гостите, след което отправи силен и плътен удар, който вратаря на бургазлии не успя да спаси. Ударите към вратата на "Черноморец" не спираха да валят и в 36-та минута падна последният гол за първото полувреме, който отново бе дело на Петър Христов.

Второто полувреме треньорът на "Пирин" Илко Христов направи няколко смени, при което темпото на игра леко спадна, след солидната им преднина. В 55-та минута гостите направиха първата си чиста голова атака, но вратарят на пирнци Радослав Ангелски внимаваше и запази мрежата си суха. Три минути по-късно с хубава атака през центъра на терена, с точен пас бе изведен Мартин Бояджиев, който остана очи в очи с вратаря на гостите и след добро залъгване вкара топката за крайното 5:0.

Гергана Мазнева

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар