Убитият Дракополов с карта на Международната полицейска организация

08 април 2021 11:36   4 коментара   15362 прочита


Застреляният във вторник бизнесмен Николай Дракополов е имал карта на Международната полицейска организация със седалище в Милано, става ясно от сайта на неправителствената институция, която е основана от бившия сръбски депутат Илия Животич.

Публикуван е и сертификат на Дракополов, който го представя като експерт по сигурността. Данните от нея съвпадат с рождената му дата и няма съмнение, че е той, пише 24 часа. Картата на организацията е издадена през март т.г. и е валидна до март 2022 г., но вече се открива само в кеша на страницата. Не е ясно за какво може да послужи подобен "документ".

Международната полицейска организация не е свързана с МВР, нито с други служби за сигурност по света. За членство в нея няма изисквания кандидатите да са бивши или настоящи служители на реда, какъвто Николай Дракополов никога не е бил. Организацията има офиси в няколко държави. В България представител е Николай Керопов от Варна./glasnews.bg

4 коментара
08 Април 2021 14:44 | ���. K������� ������
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Oт картата се вижда, че вече и е изтекъл срока на важност през март!!!
Ама учете ги тези чужди езици бре!!!


08 Април 2021 17:09 | Гомнар си бил
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

За това са ти теглили патрона!!!
Хем полицай, хем бандит?


08 Април 2021 20:27 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ШПИОНИН, БОКЛУК, ЗА ТОВА СА МУ ТЕГЛИЛИ КУРШУМА.


09 Април 2021 11:56 | Кадровик
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Хора, не се учудвайте какво става в тая загадъчна държава България. Имал някаква карта? Боже господи, не е ли повече за учудване, че един ефрейтор стана шеф на родното "разузнаване" като генерал майор- военно звание, което в нормалните страни изисква поне 25 години мъчително изкачване в йерархията. Или един майор о. р. за нула време стана полковник и веднага след това генерал-лейтенант... Все хора непомирисали барут от полигони и бойни полета/опс.. втория е помирисвал но при други, невоенни и небойни ситуации - сетете се какви/. Така, че не се учудвайте - интересното... и парадоксалното тепръва предстои.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар