Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина  ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

”битата зверски в "Ѕанишора"  алина била и модел, преди да умре, е насилвана (—Ќ»ћ »)


17 януари 2019 10:23  2 коментара   11470 прочитаѕродължава разследването на вчерашното жестоко убийство на млада жена в бл. 28 столични€ квартал "Ѕанишора". »звършител на тежкото престъпление е при€тел€т ѝ - 23 годишни€т ¬асил. ¬любени и щастливи - така изглеждат до последно  алина и ¬асил. ћладата жена непрестанно поства техни селфита в социалните мрежи, общи са дори профилните им снимки във ‘ейсбук. ѕо нищо не личи и, че ще последва трагеди€та, при ко€то  алина ще бъде убита брутално от ¬асил. ƒвамата се събират да живе€т заедно на 21 октомври, но се познават отпреди това. —ъбира ги и страстта им към зимните спортове.

ѕоследните два месеца са изключително щастливи за  алина. Ќа 5 декември м. г. т€ завършва ¬исше училище по застраховане и финанси и най-накра€ се дипломира.

“€ и ¬асил прекарват и първата си  оледа заедно, а  алина публикува снимка на коледната трапеза, сподел€йки колко е хубаво да си си у дома. Ќа 28 декември  алина празнува рождени€ си ден, по този повод двамата с при€тел€ й заминават за Ѕанско, където прекарват н€колко дни.

 расивата млада жена е бил известно време и модел за "»вет моделс", но след това започва да работи по специалността си като счетоводител. ¬асил, който е от –усе, работи от две години като готвач в столичен ресторант. –азвръзката настъпва между 15 и 16 €нуари. ѕривечер на 16 €нуари ¬асил се свързва с баща си по телефона и му разказва, че  алина е паднала и не про€в€ва признаци на живот.  азва му, че ще се самоубие. —ћ— с подобно съдържание изпраща и на друга сво€ роднина. ѕритеснен, първо бащата звъни на тел. 112, а после и жената. —игналът е подаден около 18 часа, шест минути по-късно линейката е на адреса в столични€ квартал "Ѕанишора".

Ќа м€сто се оказва, че жилището, където са били  алина и ¬асил, е заключено с метална врата и се налага викането на пожарна.  огато най-накра€ лекари, пожарникари и полици€ влизат вътре, заварват потресаваща гледка.  алина е мъртва, ц€лата в кръв със следи от побой. Ћекарите, които се озовават първи, признават, че убийството е извършено по изключително жесток начин.  алина е била блъскана, ритана, душена, насилвана. ¬ жилището е и ¬асил.

“ой твърди, че н€ма спомен за това какво се е случило.  азва на лекарите, че е пил уиски и успокоителни. ѕризнава също, че е правил опит за самоубийство с въздушна пушка, но без успех. ћедиците все пак го транспортират до ѕирогов. ƒо този момент основната верси€ на криминалистите за поредното жестоко престъпление у нас, завършило със смърт на жена, е ревност. —поред т€х между  алина и ¬асил веро€тно се е стигнало до скандал и е последвал побо€т. —ъседи твърд€т, че не са чували шумове от скандали, идващи от апартамента. —амата  алина не е подавала сигнали преди това за домашно насилие./blitz.bg

ќще за: убийство  жена  квартал ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

17 януари 2019 10:45 | ћнение
ќценка:
19
 (
19
 гласа)

јман от смазани, татуирани комплексари.  аквото и да е направило момичето, бъди мъж и продължи напред.  акто казва един при€тел "—лед жена и влак не се тича, друг ще дойде". Ѕог да го прости...


17 януари 2019 20:50 | »ван
ќценка:
-2
 (
6
 гласа)

∆ените посто€нно €досват мъжете, после защо така направил
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.