Самоуби се военен – участник в нахлуването в цеха край Чешнегирово

20 юли 2021 13:59   1 коментар   6871 прочита


Старши лейтенант Тодор Манчев е открит мъртъв с огнестрелна рана на полигона в Ново село. Той е участвал в учение на полигона, а по-късно се е самоубил в стаята си. Информацията за инцидента е потвърдена пред „24 часа“ от Министерството на отбраната.

Според слуховете той е сложил край на живота си, тъй като бил набеден за нахлуването на командоси в цех до бившето военно летище в село Чешнегирово край Пловдив. Инцидентът стана на 11 май.

Запознати твърдят, че служителят на „Военна полиция“ е бил наказан за грешката и това го сломило. Младият офицер бил в логистиката на въпросното учение в Чешнегирово, когато американски командоси накараха нищо неподозиращи работници да легнат на земята, насочвайки срещу тях оръжие.
Пред „24 часа“ собственикът на цеха заяви, че не е получавал информация за инцидент с военнослужещия. След случката той е получил само устно извинение от Министерството на отбраната.

1 коментар
20 Юли 2021 14:05 | buchi
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кофти РЕШЕНИЕ..... НАПРАВО НЕПРАВИЛНО.... самоубивайте се МЪРШИ поне бол муниций и оръжия... когато си си дал ЗДАНИКЪТ на АВАНТА за ОНОЖДАНЕ ЩЕ ТЪРПИШ..... ВЗЕМАЙТЪЕ ПОУКА ОТ ГЕНЕРАЛИТЕТА на ПИШМАН БГ АРМИЯТА на ПИШМАН БГ ТЕРИТОРИЯТА
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар