Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

ѕърви —Ќ»ћ » от  ъщата на ужасите в Ќови »скър


18 февруари 2019 13:21  1 коментар   4526 прочита25-годишни€т мъж, задържан за четворното убийство в Ќови »скър, не е военен. “ой е син на цивилен от ћинистерство на отбраната.  ато бащата е една от жетртвите, научи ЅЋ»÷. 25-годишни€т мъж е убил баща си, майка си, брат си и баба си. “ой е арестуван.

ѕо първоначални данни те са били застрел€ни. ћайката и бабата и 25-годишни€т мъж са били психично болни. ћомчето нищо не е работил. ƒ€дото се казва јсен, майката »рена, а бабата била —лавка. —ъседите са се изпокрили. ”биецът не е бил криминално про€вен, не е взимал наркотици. ¬ момента ц€лото ръководство на —ƒ¬– е на м€стото на престъплението. –азпитите и огледите тепърва започват на улица "—ветлина" 80.

ќще за: мъж  арест  убийство ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

18 февруари 2019 15:02 | √отини€
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

“и€ там в Ќови »скър нещо май зеха сички да откачат
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.