Прокуратурата проверява казаното от Илчовски и Иван Ангелов в парламента

09 май 2021 19:17   3 коментара   3231 прочита


Прокуратурата започна проверка по повод изнесените твърдения в комисията, която проверява как са изразходвани държавни пари в последните 10 години.

За БТА говорителят на главния прокурор Сийка Милева заяви още, че действията на държавното обвинение започнали преди няколко дни. В конкретния случай ще бъдат проверявани твърденията на двамата бизнесмени - Светослав Илчовски и Иван Ангелов.

В петък, на изслушване в парламентарната комисия, Светослав Илчовски каза, че е бил изнудван и рекетиран за пари от управляващите и фирми, свързани с хора на ГЕРБ. Иван Ангелов заяви, че ще даде Илчовски на прокуратурата, защото непрекъснато лъже.

„От няколко месеца сме в предизборна кампания, в прокуратурата постъпват много сигнали, които проверяваме”, каза още Милева./nova

 

 

3 коментара
10 Май 2021 02:47 | Боби
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Трябва и в общините


10 Май 2021 02:47 | Боб
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Трябва и в общините


11 Май 2021 06:00 | Знаете ли
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Знаете ли кое ме впечатли най-много от думите на Ангелов? Това, че Борисов е човек с достойнство и може да си позволи много по-скъпа жена от плейметката. По-скъпа от 5 хиляди лева на вечер означава много-много по-скъпа. За мащабите на България това означава практически всяка жена. Нещо като султана навремето. Ей това е нещото, за което писах в началото. Да живее най-демократичната демокрация! Българската...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар