Нови арести на кметове и знакови бизнесмени у нас

21 март 2019 09:43   2 коментара   9590 прочита


Цунами от нови арести ще удари редица корумпирани кметове и общински чиновници през следващите дни, научи БЛИЦ от източници от правоохранителната система. Акциите на магистратите ще обхванат представителите на местната власт, които са си позволявали да правят съмнителни обществени поръчки, от които са се облагодетелствали както те, така и лицата, които са ги спечелвали.

Другата насока, в която вървят разработките са далаверите с апетитни общински невдижими имоти и парцели, които са преминавали на безценица в ръцете на различни тарикати. Очаква се магистратите да насочат действията си в няколко ключови общини, за да ги прочистят от корупцията. Бизнесмените с афинитет към данъчните престъпления и ощетяване на държавния бюджет, също ще бъдат вкарани в хладните арестантски килии.

За няколко от въпросните персони, магистратите са събрали достатъчно солидни доказателства, за да преминат към реализации. Като едното нищо новите задържани ще правят компания в килиите на скандалната фамилия Баневи, на които им е доста скучно зад решетките на бул. "Г.М. Димитров" 42.


Още за: цунами   арести   кметове   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
2 коментара
21 Март 2019 23:57 | А
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ТВА ПЕЕВСКИ ЛИ ВИ ГО КАЗВА.


22 Март 2019 08:36 | Мт
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Хайде на бас, че при тази антикорупционна кампания най-малко корумпирани ще се окажат кметовете от партия ГЕРБ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар