Нашенецът, изнасилил британка, получи двойно по-малка присъда у нас

25 февруари 2021 12:05   4 коментара   6363 прочита


Българин, изнасилил британска гражданка, ще лежи ефективно у нас. Престъплението е извършено на 12 август 2018 година, в град Скарборо, графство Северен Йоркшир.

Младежът преследвал жената на улицата, преди да я хване, буквално да я вдигне от земята и да отнесе в ъгъла на алея край "Норт стрейт". Жертвата го молила да спре, но Насков й казал: „It’s ok“, преди да се опита да я изнасили за втори път. След това обаче избягал, пише glas.bg.

Полицията арестувала нападателя в апартамента му, около 15 часа по-късно.

21-годишния българин – Митко Насков, е признат за виновен от британските съдебни власти. Варненският окръжен съд също призна изпълнението на присъда.

На Острова младежа е получил 16 години „лишаване от свобода“ за изнасилване на британска гражданка. Извършеното деяние е престъпление и по българското законодателство. Съдът адаптира наказанието, наложено от издаващата държава членка, като го приспособи към най-близкото по вид и характер наказание, предвидено в българския НК. Митко Насков ще търпи у нас максималния размер от 8 години затвор при строг режим за извършеното изнасилване.

Решението подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Варна.

4 коментара
25 Февруари 2021 13:38 | яяя
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Само го вижте, абсолютно безполезно същество. Първосигнален примат, само яде, с. ре и върши престъпления. Ако някой измисли начин как тези твари да не се размножават и да изчезнат ще получи нобелова награда.


25 Февруари 2021 14:11 | Менгеле
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Винаги съм смятал, че австралопитеците от този етнос стават само и единствено за резервни части и съответно трябва да се ползват само по предназначение.
Този например би могъл да спаси 3-4 ползотворни човеци. За пореден път съдебната ни система показва своята неадекватност при тежки престъпления. В България винаги дават наполовина присъди.


25 Февруари 2021 16:19 | аишето.
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

на мама красавеца.


26 Февруари 2021 10:50 | Сандо Макето
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Българин, хахахаха това е паразит от племето МАНГУСТА
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар