Криминалист разкри каква е грешката на убиеца на бизнесмена Драгополов, заради която ще го пипнат

08 април 2021 18:49   1 коментар   6139 прочита


Може да се окаже, че в навалицата от коли е имало някой, който е снимал, без да иска, смята Иван Савов

Случаят с убийството на бизнесмена Николай Драгополов в София е типичен пример за професионално извършено престъпление – убиецът е нает от поръчител, за да извърши даденото деяние. Това заяви пред bTV криминалистът Иван Савов.

„Има абсолютно всички характеристики, които се наблюдават в подобни ситуации – предварително проучен маршрут, лицето е изчакало да се появи джипът с жертвата, познавало е навиците му.


Работата е свършена доста бързо и хладнокръвно. Това, че е имало дете, не го е притеснило, защото то не е било мишена“, каза експертът.

Според криминалиста не е невъзможно извършителят да бъде открит, защото може да се окаже, че в навалицата от коли е имало някой, който е снимал, без да иска. И подчерта, че е важно да се разбере кой е поръчителят./БЛИЦ


Още за: убиец   бизнесмен   София   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
09 Април 2021 00:39 | Софианка
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Бе аре стига не занимавайте с тия боклук. Истинските жертви на престъпления ги забутвате по рафтовете докато изтече давност тоя боклук пет дена ни занимавате. Напълни се МВР с тъпанари от Югозапада. Тоя октопод сега няма чистене години напред.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар