Килърите заблудили Къро с униформи на ДЕА, застреляли го от упор, проснат по очи и вързан със свински опашки (обзор)

27 май 2023 00:21   7 коментара   10651 прочита
Красимир Каменов - Къро Снимка: Интерпол
Красимир Каменов - Къро Снимка: Интерпол


Красимир Каменов - Къро Снимка: Интерпол

МВР праща човек в Южна Африка и търси връзка със старо двойно убийство на българи там

Девет души са атакували дома на Красимир Каменов - Къро, който беше разстрелян в четвъртък сутринта в дома си в Кейптаун заедно със съпругата си, бодигарда и бавачката на децата им. Нападателите са били с фалшиви униформи на американската служба за борба с наркотрафика ДЕА, научи “24 часа”.

Загиналият бодигард се казва Дидо. Личната охрана на Къро се е сменяла през месец, като за целта мъжете са пътували до ЮАР а след това са се връщали у нас.

В четвъртък сутринта охранителят е откарал децата на Къро до училището с бус. Когато се е прибирал в имението, вратите в двора са се отворили. Точно в този момент убийците нахлуват с тежък брониран джип, блъскайки буса навътре в двора и помитайки вратата. След това бързо откриват мишените и ги разстрелват.

Трупът на Къро е намерен с вързани зад гърба ръце, стегнати със свински опашки.

Съпругата му, икономката и бодигардът били закопчани с белезници, съобщиха медиите в Кейптаун.

Униформите на ДЕА обясняват и защо Каменов и близките му са се оставили да бъдат вързани и закопчани. След това, проснати по очи, са разстреляни от упор.

Интересното е, че въпреки събарянето на входната врата съседи на Каменов разказват, че не са чули нищо. Смята се, че убийствата са били извършени с оръжие със заглушител. От полицията в Кейптаун не разкриват подробности за престъплението. Знае се само, че за него няма задържани.

Да помага в разследването, ще отиде и представител на МВР, съобщи вицепремиерът и вътрешен министър Иван Демерджиев. Още преди това да стане, главният секретар на ведомството Петър Тодоров е издал заповед и в цяла България се профилактира контингентът, който може да е замесен по някакъв начин с убийствата.

“Нашата цел е да предотвратим тежки престъпления против личността. Да установим връзките и причините, довели до това престъпление, и да разкрием извършителите и евентуалните поръчители”, посочи Демерджиев.


Още за: къро   убийство   юар   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
7 коментара
27 Май 2023 07:16 | човек
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Има господ


27 Май 2023 10:25 | хаха
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

a сигурни ли сте че униформите са фалшиви? ДЕА и ЦРУ не търпят конкуренти на пазара за наркотици.


27 Май 2023 10:51 | Стефчо
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

За какво трябва да се разследва? Интерпол не може да го намери, ама който е искал го е намерил. Добре поне, че помежду си се чистят от време на време


27 Май 2023 12:04 | Банско
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Забрави се човека... не може да скачаш на главен прокурор на страна в ЕС.. защо Гешев беше в САЩ?


28 Май 2023 12:05 | СВ. ВАЛЕНТ 1929
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Patent 2122 North CLARK. Къде се е скрил след това Голям брониран джип, който действал по същия начин както преди 100г Даунтаун Чикаго? БЪРЗО ОТКРИВАТ МИШЕНИТЕ си"-. убитите не са мишени, а ЦЕЛ/и/ на операцията. Отговорникът по охраната на такива богаташи, обявени официално за престъпници би трябвало да е запознат с класическите случаи на подобни нападения. А №1 е"Св Валентин"- Мними полицаи. Трябвало е вътре в двора на алеята за коли да бъдат монтирани 2 един зад друг падащи панела с шипове. Те са ф30х 250 мм стоманени остриета през 10 см и спират всичко, което е с гуми. Това би дало няколка секунди на обитателите да разберат за какво става дума и да се скрият вътре в къщата до изясняване на случая. Викат истинската полиция и водят преговори с нахлулита полицаи или "полицаи", до пристигането на дежурни екипи полиция. За всички, които ще се опитат да се присмеят на поста ми- справка дали на Рентакар плазаите Беси Колман няма такива падащи панели
срещу тарикат- гяволи.


28 Май 2023 15:45 | Тримата мускетари-филм
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Такъв богат човек е трябвало да си изработи един "килим" РИШЕЛЬО, след пътната врата. Който неканен премине през "килима"без да подозира пада вътре в трапа, както голям/малък джип, така соло проект изпълнител. След това Домакинът затваря кепенците автоматично / в трапа- заглушени джиесем вълни от метала на капаците/ и си седи у дома на стълбите. Седи си, пие си портокалов сок и чака поръчителят да дойде да си търси наемниците къде са се запиляли. Това действие е изобретено от Дедо поп Ришельо около 1620 г и много добре е показано във филма "Тримата мускетари"- оргинал. Даже актр. Бриджит Бардо е участничка там и може да даде показания и да сподели опит.


28 Май 2023 18:15 | Viki
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Застреляли го от упор, пък бил варзан със свински опашки и проснат по очи. Струма като пишете поне мислите ли и четете ли какво сте написали. Пални дивотии.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар