Извънредно! Спасителните екипи в Македония са достигнали мястото на самолетната катастрофа

03 април 2019 11:43   1 коментар   4407 прочита


Македонските спасителни екипи са достигнали района на самолетната катастрофа. Това съобщи на извънреден брифинг в Министерски съвет министърът на вътрешните работи Младен Маринов, който даде последни подробности за тежката самолетна катастрофа, при която загинаха четирима българи.

"Македонските колеги работят на място за изясняване на причините за катастрофата. Знаете, че тези катастрофи са сложни за разследване. Трябва да изчакаме всички мненията на всички специалисти и всички технически експертизи, за да коментираме причините. Ние сме в готовност да изпратим наши екипи.

За всичко, което бъде доказано категорично, ще бъдете информирани. Трябва да изчакаме да приключат огледите на мястото на инцидента. Категорично ще съобщим личните данни на загиналите, когато получим пълната информация от македонските ни колеги", обяви вътрешният министър. Скопското електронно издание "Курир" предава също, че спасителните екипи вече са на мястото на катастрофата и в този момент извършват първи огледи. /Blitz.bg


Още за: екипи   район   катастрофа   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
03 Април 2019 15:55 | АН два СУХОГРУЗ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Какво ни занимавате купил си авиолиценза от ЮЗУ-Авиейшън и мисли, че може да подкупи облаците както полицай, съдия или митничар или министер. Има пари да купи самолет обаче няма подготовка да спазва елементарни авио-изисквания. Планинската верига се преодолява с + 1000 метра овър. Може и дипомата от 4-ти клас да е фалшива. И бърка събирането с изваждането. 2000 + 1000 = 3000, а не 1500метра надморска.! Слънчев пилот лети само денем и без облаци -иначе бум. Като има турболенция и колимолимбуси защо се навираш в окото на дявола? Може и мълния да те хакне, може и вертикал стрийм 100 м/сек да прекърши крилото. може и ледени късове да поразят планера. Може магнитна аномалия да те заблуди и да обърка навигацията. Къде се ръгаш в А група?. Коломолимбус- височина от 2 до 12 000 метра - вижда се на радара като черен камък. Няма самолет влязал вътре и излязал цял. Даже големите боинги не смеят да влезат вътре и заобикалят. Е тази лекция я е пропуснал.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар