Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно! —пасителните екипи в ћакедони€ са достигнали м€стото на самолетната катастрофа


3 април 2019 11:43  1 коментар   4190 прочитаћакедонските спасителни екипи са достигнали района на самолетната катастрофа. “ова съобщи на извънреден брифинг в ћинистерски съвет министърът на вътрешните работи ћладен ћаринов, който даде последни подробности за тежката самолетна катастрофа, при ко€то загинаха четирима българи.

"ћакедонските колеги работ€т на м€сто за из€сн€ване на причините за катастрофата. «наете, че тези катастрофи са сложни за разследване. “р€бва да изчакаме всички мнени€та на всички специалисти и всички технически експертизи, за да коментираме причините. Ќие сме в готовност да изпратим наши екипи.

«а всичко, което бъде доказано категорично, ще бъдете информирани. “р€бва да изчакаме да приключат огледите на м€стото на инцидента.  атегорично ще съобщим личните данни на загиналите, когато получим пълната информаци€ от македонските ни колеги", об€ви вътрешни€т министър. —копското електронно издание " урир" предава също, че спасителните екипи вече са на м€стото на катастрофата и в този момент извършват първи огледи. /Blitz.bg

ќще за: екипи  район  катастрофа ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

3 април 2019 15:55 | јЌ два —”’ќ√–”«
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

 акво ни занимавате купил си авиолиценза от ё«”-јвиейшън и мисли, че може да подкупи облаците както полицай, съди€ или митничар или министер. »ма пари да купи самолет обаче н€ма подготовка да спазва елементарни авио-изисквани€. ѕланинската верига се преодол€ва с + 1000 метра овър. ћоже и дипомата от 4-ти клас да е фалшива. » бърка събирането с изваждането. 2000 + 1000 = 3000, а не 1500метра надморска.! —лънчев пилот лети само денем и без облаци -иначе бум.  ато има турболенци€ и колимолимбуси защо се навираш в окото на д€вола? ћоже и мълни€ да те хакне, може и вертикал стрийм 100 м/сек да прекърши крилото. може и ледени късове да пораз€т планера. ћоже магнитна аномали€ да те заблуди и да обърка навигаци€та.  ъде се ръгаш в ј група?.  оломолимбус- височина от 2 до 12 000 метра - вижда се на радара като черен камък. Ќ€ма самолет вл€зал вътре и изл€зал ц€л. ƒаже големите боинги не сме€т да влезат вътре и заобикал€т. ≈ тази лекци€ € е пропуснал.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.