Извънредно: Откриха изнасилената и упоена Биляна в психиатрична клиника в Атина! 

12 август 2022 15:35   3 коментара   25379 прочита


 
 
32-годишната Биляна Спасова, която от няколко дни се издирваше в гръцката столица Атина, е открита в психиатрична клиника. Над два часа майката на момичето чакаше да я допуснат да я види и да разбере повече за състоянието й. 

След посещението в болничната стая Биляна е разпозната и успокоителното е, че поне е намерена. Здравословно обаче никак не е добре и е изключително стресирана, съобщава "Труд". 

Според известните факти досега, тази сутрин от клиниката са се свързали с полицията, която е уведомила майката, че е намерена. Според лекарите, състоянието й не е добро. Твърди се, че така трафикантите се отървават от жертвите си, когато случаят стане известен и се разтръби по медиите, просто изоставят жените в психиатрични клиники. 

Мистерията с упоената, изнасилена и изчезнала Биляна в Атина се заплита! 

Биляна е пристигнала в Атина, за да си поднови административни документи и е посетила зъболекар, който й е свалил брекетите от зъбите. Преди време двете с майка й са живели в гръцката столица и е трябвало лекарят сега да довърши процедурата. 

Поради това, че е временно за няколко дни там, момичето е отседнало в хотел в центъра, за да е близо до необходимите институции. По време на престоя си в хотела се запознала с младеж, който е чужденец. Предполага се, че именно той стои зад изнасилването и отвличането й. 
 


Още от: Синя лампа

Принтирай статия
3 коментара
13 Август 2022 09:00 | поп Нафърфорий
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Начесали са и “котето“ безплатно...


13 Август 2022 14:00 | Коста
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Това момиче е нечие дете, мръльо нещастен!


13 Август 2022 17:16 | митака
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

И в България е така изнасилват жени и полицията е сляпа даже тези същите се опитват да ги убият след това и да заличат следите за да не ги издаят! Никоя жена не заслужава това трябва да подадем ръка а не да ги игнорираме и да не ни пука Рутре можже да е вашето дете сестра или някои близък затова ще сме на този хаус !!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар