Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца  ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

»нтерпол вече издирва с червена бюлетина и бившото гадже на ѕреслава и јлиси€


11 октомври 2018 11:48  1 коментар   3833 прочита»нтерпол об€ви за издирване с червена бюлетина и √еорги —таноев - ћалката Ѕирма.

ѕрипомн€ме, ≈влоги —таноев-Ѕирмата и двамата му синове - √еорги и јнтон се издирват като участници в престъпна група за производство на нелегални цигари от 14 септември. “римата са обвинени задочно от прокуратурата. ¬чера —ветовната полицейска организаци€ об€ви за издирване јнтон —таноев.

—емейството е известно най-вече именно с връзките на ћалката Ѕирма с фолкпевиците ѕреслава и јлиси€. “ой по-често попада в светските клюки на жълтите медии, отколкото в бизнес новините, където би тр€бвало да бъде заради стандарта си на живот - скъпи коли, нощни заведени€, известни любовници, охрана, пише novini.bg.

—. ѕетров

ќще за: »нтерпол  издирване  бюлетина ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

15 октомври 2018 13:36 | —ел€к
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

 аква противна и ќ“¬–ј“»“≈ЋЌј физиономи€ е този свал€ч на фолкпевици, какво ви харесва в него, парите ли. ≈, сега всичко ще му вземат и ще остане гол ташак
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.