Фрог нюз: Делян Пеевски е пребит в Дубай

22 април 2021 06:46   5 коментара   19523 прочита


  

Сайтът "Фрог нюз" съобщи потресаваща новина, базирайки се на свои източници. 

Засега няма официално становище за потвърждение, но от изданието твърдят, че източниците им в българските служби са получили оперативна информация по случая. 

Ето какво пише "Фрог нюз": 

"Бизнесменът и бивш депутат от ДПС Делян Пеевски е бил пребит. Това се случило в Дубай, а нападателите говорели на руски език. Това съобщиха за Фрог нюз източници от българските служби, които получили оперативна информация за инцидента. Новината бе потвърдена и от хора от бизнес средите у нас, според които това е станало преди десетина дни. 

Олигархът, известен с близките си отношения с премиера в оставка Бойко Борисов бил откаран с частен самолет в Швейцария, където постъпил в специализирана клиника. Травмите били много и повечето тежки. 


В болница в Дубай са и няколко други българи, охранители на Пеевски. Те също са пострадали при нападението, на което не могли да се противопоставят. Слухове в София предполагат, че силоваците, нападнали милионера са бивши бойци от Спецназ – подразделението за специални операции на руското военно разузнаване. Известно е, че те са използвани за подобни „услуги“ при уреждане на спорове, свързани с големи суми. Петел бг 

5 коментара
22 Април 2021 09:49 | гражданката герк геренска
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Проклятието на България е крайно време да си получи заслуженото за кражбите, измамите и всички злини, които причини на българските граждани.


22 Април 2021 11:37 | Mininqu
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Не е възможно, в арабските страни, никога не посягат на прасета...


22 Април 2021 12:31 | Възможно ли е?
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Възможно ли е биячите да говорят руски? Не! Посланието е - трай си за КТБ, Булгартабак, амфетамините... Иначе лошо.. Ако говореха руски - те убиват. Не бият. Значи говора е бил руски със силно българо-банкянски диалект. Но дали ще има ефект?


22 Април 2021 13:15 | От Дубай
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

А възможно ли ноеината да е... партенка.


22 Април 2021 23:23 | Неразбрал
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Чакайте бе, в Дубай прасета могат ли да минат паспортна проверка и митница? Вай, Аллах!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар