Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

ƒаниел от Ѕългари€ е арестуван за бруталното убийство на √рафа ƒжанети в »тали€! (—Ќ»ћ »)


11 януари 2019 10:53  1 коментар   7189 прочита»талианските власти арестуваха 28-годишни€ българин ƒаниел ƒанов по обвинение за убийството на 54-годишни€ јлберто ƒжанети. това съобщи в. ћонитор, цитирайки тв каналът “»тали€ ”но”.

»звестни€т с пр€кора √рафа ƒжанети беше приет в болница в много тежко състо€ние преди месец в  олеферо, а след това и в –им. “ой почина тези дни след едномесечни мъки.

очно в дните преди погребението му на 10 €нуари беше разкрит и веро€тни€т убиец.  арабинерите от  олеферо арестуваха българина, който н€ма посто€нно местожителство в »тали€ и има прецеденти в съдебното си минало. “ой е обвинен освен за убийството на италианеца, и за обир.

—поред властите ран€ването на ƒжанети станало минали€ месец до площад “ћикеланджело” в центъра на  олеферо, до –им. ƒжанети бил открит в локва кръв, с множество рани по главата си и без документи. «а да го идентифицират, властите тр€бвало да прибегнат до снемането на пръстовите му отпечатъци.

ћеждувременно ƒжанети изпаднал в кома. Ѕлагодарение на показани€та на много свидетели, както и на записите на околните видеокамери, карабинерите успели да разберат как се е случило всичко. —поред т€х българинът се скарал с италианеца в игрална зала, след което го причакал отвън. ѕосле го последвал, заудр€л го с юмруци и ритници, отмъкнал портфейла му и изб€гал. ¬ близки€ пощенски пункт изтегил 30 евро с картата на жертвата.

≈два преди н€колко дни карабинерите успели да достигнат до българина, който смен€л непрекъснато квартирите си, и го разпитали в присъствието на адвокат. —лед н€колкочасови€ разпит, на който той си признал за престъплението, и след събраните доказателства, била потвърдена хипотезата на следователите, че той е извършител€т. Ѕългаринът е арестуван по обвинение освен за обир, и за убийство, тъй като междувременно италианецът починал в болницата. Ќа погребението на ƒжанети в  олеферо присъства и кметът на града ѕиерлуиджи —ана. Ѕългаринът се намира в затвора на ¬елетри./blitz.bg

ќще за: власти ,арест  убийство ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

11 януари 2019 12:47 | ќоооооооо, ѕепи
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

“о€ на снимката може да бъде само български гражданин. »наче си е чист ром.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.