Бащата на убитата Камелия ще отглежда двете сирачета

21 март 2019 10:59   2 коментара   4298 прочита


Според съседи Любомир изглеждал буен, но никога не е посягал на съпругата си

14-годишно момиче и по-малко с 5 г. момче останаха сираци след трагедията в Ботевград. Тяхната майка Камелия Аярова (37 г.) беше намушкана смъртоносно от баща им Любомир, който след това се застреля с ловната си пушка. Лелята на убитата жена заяви пред "Трафикнюз", че двете осиротели деца ще бъдат гледани от бащата на Камелия. Съседите на Аярови пък продължават да недоумяват как се е стигнало до кървавата драма.

Според тях Любомир изглеждал буен, но никога не е посягал на съпругата си. Напротив, семейството било задружно и щастливо. Преди време Аярови имали проблеми, но не било нещо сериозно и бързо се сдобрили, увери и лелята на Камелия. Тя и Любомир живеели в квартал „Васил Левски”, където се намирало и шивашкото ателие на жената.

Съседите им ги описват като ведри и възпитани хора. Разказват дори, че мъжът правел партита пред блока, на които събирал децата си и техните приятели. Скандали от дома им не се чували, а за това да са се разделяли чули за първи път от медиите. Според свидетели, разпитани от прокуратурата, обаче Камелия е имала намерения да подаде документи за развод.

Каква е причината затова, все още не е ясно. В града се разнасят слухове, че убитата жена имала тайна връзка, за която мъжът ѝ разбрал и вдигнал скандал. Били се разделили за малко, но взели решение да се съберат. Заради работата си в шивашкото ателие Камелия била позната на целия град. Мъжът пък бил багерист, работел в кариера край Ботевград./Fakti.bg


Още за: баща   сирачета   съседи   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
2 коментара
21 Март 2019 12:01 | Йорданова
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Бог да прости жената! А изродът убие и в Ада да не намери място.
Е, господа управници, доволни ли сте от поредното убийство на жена от съпругът си. Тя не била подава жалби в полицията и прокуратурата!!! Ами дъщеря ми като подава жалби и до двете институции какво се случва? Нищо. Ходи насилника с майка си -лъже, прави се на жертва и продължава с агресията си. А полицаите, в повечето случаи незнаещи как да проведат разпита, слушат едната страна, после другата, гледат си сеир и накрая вдигат рамене. Наскоро пък една видна прокурорка нахокала млада майка, че подготвяла детето си психически, затова че ще отсъства от дома за известно време. В прав текст я обвинила - я ти да не се правиш на психолог. А момичето е изключително възпитано и с юридическо образование. Срам и позор за българските институции, които са виновни за тези убийства над жени с безразличието си.


22 Март 2019 10:06 | зпозната
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е, какво й е видното на тази прокурорка от курортния град? В не работещи институции какви професионалисти очаквате да има? Поне да замълчат, като има документална обосновка на жалбите.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар