Банковата служителка от Дулово продължава с измамите

03 февруари 2019 12:21   1 коментар   10756 прочита


29-годишната Севим Хасан трябвало да се подложи на лечение в болница, но не се явила

Банковата служителка от Дулово, която беше обвинена за източване на 188 000 лева от сметка на клиент, не е настанена в силистренската болница.

Според окръжния прокурор на Силистра в петък 29-годишната жена е трябвало да бъде приета в инфекциозното отделение, след като получила криза в ареста. Директорът на здравното заведение обаче съобщи за "Нова телевизия", че тя е била там на преглед в четвъртък.

Лекарите преценили, че трябвало е да я приемат за лечение, но жената не се явила.

Прокуратурата и полицията не са получили уведомление от обвиняемата или от неин адвокат, че е избрала да се лекува в друго здравно заведение.

По-късно обаче прокурор Теодор Желев заяви пред "24 часа", че разследващите вече имат информация за нейното местонахождение и тя не е изчезнала, каквито съмнения се появиха. Това означава, че прокуратурата няма да я обявава за издирване.

На младата жена е наложена парична гаранция от 10 000 лева и наложената забрана за напускане на страната.

В Дулово още наесен местни хора забелязали, че стандартът на живот на 29-годишната Севим Хасан се повишава. След дълго майчинство и раждането на две деца жената се връща на работа в клон на банка в града. А там - от септември я наблюдават. И след вътрешна проверка дошъл изводът, че е мамила с банкови преводи.

За няколко месеца превела в сметки на свои близки 188 хиляди лева от парите на възрастна жена, която дори не разбрала. Измамата разкрили работодателите на Севим./Fakti.bg

1 коментар
05 Февруари 2019 10:15 | Ррррррррррррррр
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Само не ми е ясно, как така "възрастна жена" има толкова много спестени пари, а и дори да ги има, по никакъв начин да не са наблюдавани нейните авоари от близки, нейни деца, внуци?!?! Тя крие ли от тях, че разполага с толкова пари? Шантава работа.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар