Ад в София: Мъж скуба и би жена си с юмруци, после я простреля и... 

10 юни 2021 06:54   6 коментара   5324 прочита


Ад в София: Мъж скуба и би жена си с юмруци, после я простреля и... 
На извършителя му е повдигнато обвинение от Софийска градска прокуратура 
 София, България 10 Юни 2021, 05:50 3389 прочита 1 коментара 
Ад в София: Мъж скуба и би жена си с юмруци, после я простреля и... Снимка: Shutterstock 
46-годишен мъж е задържан за 72 часа, след като отправил закани за убийство, съобщават от Софийската градска прокуратура. 

Той нападнал жена в дома й в столичния квартал „Драгалевци”, удрял я с юмруци в главата, скубел я и я заплашил, че ще я убие. След това насочил пистолет и стрелял, а куршумът засегнал лявата вежда на жената. 

На мъжа е повдигнато обвинение, предстои да бъде внесено искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“. 

6 коментара
10 Юни 2021 08:52 | към тоя отгоре
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Към тоя отдоле, все едно, човекът не е смятал да я убива. Ако е искал да я убива, е щял да я убие, но не я е убил. А за пердаха, тя със сигурност го е заслужила!


10 Юни 2021 09:20 | към тоя отдолу
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

А ти всеки път ли си бит като си заслужил?


10 Юни 2021 10:19 | ПЕТРИЧАНКА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ГОСПОДИНА ЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ БИЕ С НЯКОГО ОТ НЕГОВАТА КАТЕГОРИЯ. МНОГО Е ЛЕСНО ДА РАЗДАВАШ ЮМРУЦИ НА ПО СЛАБ ФИЗИЧЕСКИ ЧОВЕК И ДА СЕ ПРАВИШ НА МЪЖ.


10 Юни 2021 13:34 | aza
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

женички, да направим протест с отказ за споделен секс и при всяко насилие да искаме в съда ефективни наказания и обезщетения на мъжете, независимо от фалшивите обещания за вечна любов. Нека българките покажем, не сме
https://www.facebook.com › DarikBlagoevgrad › posts
сексробини.


11 Юни 2021 00:50 | КОКО
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

На тоя бащата или брата/приятел на жената да му направят същия тоя номер - че да се почувства точно така както се е почувствала тази жена. Казват че такива женобиячи не спират докато впоследствие умъртвят жената при всички случаи.
Има движение срещу домашното насилие във всички страни които имат нормални демократически отношения и законодателства. Особено срещу женобиячите - тези които се правят ербапи на по-слабите и ги насилват в място където трябва да осигурят любов и добри отношения.
Затова - каквото и да направят в съда, ще е малко докато жената не се заеме и реши какво да прави с живота си - дали да продължи да е поробена и да е жертва на домашно насилие или да спаси живота си.


11 Юни 2021 07:21 | Савка Даракчиева
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Само слаб и комплексиран индивид посяга на жена. Често такива са и с псих. проблеми. Нека органите да поемат случая, а не да се разтичат, когато стане убийство!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар