Заради хотела на Вълка, наказват директора на ДЛС "Искър" Иван Дивизиев от разложкото с. Елешница

03 април 2024 18:06   6 коментара   6881 прочита


Дивизиев е бивш директор на горските стопанства в Елешница и Якоруда

Земеделският министър Кирил Вътев издаде заповед за налагане на наказание на директора на Териториално поделение на "Държавно ловно стопанство Искър" Иван Дивизиев. Той ще бъде наказан за това, че не е оказал съдействие за изпълнение на съдебното решение за премахване на незаконна постройка на територията на стопанството, постройката е хотел, собственост на Румен Гайтански- Вълка 


Иван Дивизиев е издал неправомерно заповед, с която се ограничаваше преминаването на външни лица и превозни средства през територията на ДЛС "Искър" до 1 май 2024 г, съобщиха от Министерството на земеделието и храните (МЗХ). Мотивът за заповедта е, че всяко влизане на хора и автомобили в стопанството създава риск за бременните кошути. 
 

Припомняме, че в опитите си за събаряне на незаконния хотел на Румен Гайтански - Вълка в ДЛС "Искър", Столичната община срещна редица спънки, сред които блокирал входа пикап. Според източници на Struma. com миналата седмица, когато гръмна скандалът Дивизиев е бил в отпуск и е бил в Елешница, На горското стопанство в Елешница, той беше дългогодишен директор, след това оглави горското в Якоруда, откъдето бе преместен в "Искър". Какво ще бъде наказанието на директора Дивизиев предстои да се разбере. 

В. Василев 

 


Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
03 Април 2024 20:02 | Интересно четиво
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

То и друг директор е наказан!!! По-поречието на р. Струма!!! Кой ли го покровителства? Превърнал е горското в бащиния!!! Дунчев трябва да го посети скоро защото се е забравил!!! Ние знаем доста за близките отношения с определена фирма започваща с М..... с намираща се до Гоце Делчев!! И преди е бил гонен заради работа с тази фирма!!! Всичко ще излезе на яве!!! Бъдете сигурни !!!Да ви е честита седмица на гората!


03 Април 2024 21:26 | гражданинe
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Този Дивизиев няма страх от Господ, но той е най-справедливият, и скоро Дивизиев ще разбере това.


04 Април 2024 01:00 | ГОРСКИ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Този е гъзолизеца на Дамянов.
Чамбов всеки ден с ментора му правят планове да те издухат.


04 Април 2024 01:02 | До интересно четиво
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А скоро може са имате назначение на узо и мастика. Ценен кадър оййй мастика, мастика на леля детето! Ще са в една стая с юриста където идва всеки ден :Как издържа незнам на три работи работи, но е млад и надъхан и много документи оправя сам се спрявя със живота.


04 Април 2024 01:04 | До Горски
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кой е ментора?


04 Април 2024 01:04 | До Горски
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кой е ментора?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар