–егистрац舫абравена парола

/¬идео/ ћинистър Ѕ. Ѕанов от ’еракли€ —интика: »зключително важен обект, на който ще помагаме! ћного работа е свършено тук..


12 юли 2018 14:41  3 коментара   9146 прочитаћинистърът на културата Ѕоил Ѕанов инспектира днес хода на дейностите в един от най-значимите археологически обекти – антични€ град ’еракле€ —интика в местността –упите край ѕетрич. ѕрез месец май правителството отпусна допълнителни средства в размер на 100 000 лв. за проучвани€та там.

ћинистърът бе посрещнат от кмета на ѕетрич ƒимитър Ѕръчков. –ъководител€т на обекта доц. д-р Ћюдмил ¬агалински, директор на Ќационален археологически институт с музей при ЅјЌ, представиха последните находки и дейности по консерваци€та., след което министърът изрази видимото си задоволство от работата на археолозите и свършеното от т€х дотук: Ѕезсъмнение обектът е ключов, много важен, добре се работи и затова ще помагаме.

ѕремиерът отпусна помощ преди месеци, тъй като лично се увери в това, че ’еракли€ —интика е изключително важен обект, каза на м€сто министър Ѕанов. ≈то какво още каза министър Ѕанов: ¬ижте във видеата.

јни √еоргиева

ќще за: Ѕоил Ѕанов  дейности  обекти  ’еракле€ —интика ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

12 юли 2018 20:43 | .....
ќценка:
-1
 (
5
 гласа)

ƒавай —отка, номер 1 си.


13 юли 2018 10:38 | ƒа
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

¬ какво е номер 1? «лоба? «авист? јлчност? ћузе€т тъне в мизери€, никой не ходи там, но е много важно да се пъне по медиите, че н€кой от —офи€ дошъл да му свърши работата.


13 юли 2018 14:27 | ƒа, да, ама не
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

ѕетрички€ музей е от най-после шараните в Ѕългари€.  ойто не в€рва нека провери в Ќјѕ
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.