Ученици, учители от ПМГ "Яне Сандански" и общественици посрещнаха експремиера С. Сакскобургготски в Гоце Делчев

27 септември 2016 15:52   4 коментара   9695 прочита


Царят отрече плъзналите слухове, че ще се кандидатира за Президент, давал път на младите

Учители, ученици и общественици от Гоце Делчев посрещнаха в града днес бившия премиер Симеон Сакскобургготски. Той посети днес ПМГ „Яне Сандански“ и видя уникалното знаме със своя детски лик., изложено в училищна експозиция. В точно обявения час царят пристигна в Гоце Делчев посрещнат от кмета Владимир Москов и директора на Природо – математическата гимназия „Яне Сандански“, Елка Божикова.

На място в училището бяха председателят на Общинския съвет Ангел Гераксиев, заместник – кметът на общината Богдан Боцев, председателят на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев, Димитър Гамишев, общински съветници и общественици.

Царят видя старото знаме, върху което при реставрацията му миналата година бе открит втори слой, върху който бе ликът на малкия Симеон Сакскобургготски. При вида на светинята царят видимо се развълнува. Той отговори и на питане на присъстващите медии, дали ще се кандидатира за президент, така както носеше мълвата вчера. Сакскобургготски отрече слуховете, заявявайки, че дава път на младите, но се радва, че някои го припознават като Президент. "Минало ми е времето, възрастта ми не го позволява", каза царят.. Експремиерът ще посети и изложба в Симитли, след като посещението му в Гоце Делчев приключи.

П. Попов

4 коментара
27 Септември 2016 21:35 | !!!!!!!
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ГАМИША НЕ Е БИЛ В ГИМНАЗИЯТА ЗАРАДИ КОБУРГА, А ДА СЕ ЗАПИШЕ ВЪВ ВЕЧЕРНОТО ЗА ДЕВЕТИ КЛАС, НО НЕ СА ГО ПРИЕЛИ ЗАЩОТО ОСМИ КЛАС МУ Е ОТ БАВНОТО И НЯМА ПРАВО ДА ПРОДЪЛЖИ. ЕХ, ГАМИШ, ГАМИШ, ЗАЩО ТИ Е ДЕВЕТИ КЛАС??? В ГРОБ СТЕ ВСИЧКИ ПРОСТИ, А И БУДА Е НАЙ ПРОСТИЯ, ТАКА, ЧЕ СТЕ СИ ЛИКА ПРИЛИКА, ВСИЧКИТЕ !!!!!


28 Септември 2016 07:59 | CHICAGO
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

какво ЧУДО-комунисти и царисти-заедно.


28 Септември 2016 08:03 | мръсници
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

На място в училището бяха председателят на Общинския съвет Ангел Гераксиев, заместник – кметът на общината Богдан Боцев, председателят на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев, Димитър Гамишев, общински съветници и общественици.....

А НА СНИМКАТА СЕ ВИЖДА И ГЛАВИЦАТА НА ОЩЕ ЕДИН ЗАМЕСНИК КМЕТ А ДАЖЕ ИМЕТО МУ НЕ СЕ СПОМЕНАВА


28 Септември 2016 10:50 | Москов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

На снимките се вижат червените лакеи; и платени червени боклук драскачи
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар