Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€  
   –егистрац舫абравена парола

—трашно е и в ѕетричко! ќгнен ад край с. ƒолно —панчево,паднало дърво и огромни пламъци затвориха път€ за √оце ƒелчев /—Ќ»ћ »/


24 септември 2018 21:33   40628 прочитаѕожарът е огромен, не е локализиран, пламъците се разрастват заради в€търа ..


ќгромен пожар гори в нивите над петричкото село ƒолно —панчево.  ъм момента огромните пламъци са обхванали ниви с лоз€ и сухи треви.

Ѕурни€т в€тър води до бързо разрастване на пожара ,коментират огнеборци. ћалко по-рано днес дърво е паднало на път€, минаващ през селото за гр. √оце ƒелчев, но с помощта да доброволци е било премахнато. ¬ъпреки това обаче път€т за √оце ƒелчев през този маршрут е затворен, заради големи€ пожар .

Ќа м€сто в селото има н€колко противопожарни екипа, опитващи се да овладе€т огън€, но в€търът е изключително силен. —поред кметът на селото —илви€ ћицева ситуаци€та е изключително критична и опасна. «асега пламъците все още са далеч от селото, но битката на пожарникарите да локалиризат пожара продължава . ¬ акци€та по гасенето прииждат доброволци от селото. ¬ момента пожарът не е овлад€н.

ј. √еоргиева

 ќще от: ќбщество
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.