Срам голям! Разложанин падна в капана на ловците на педофили! Поканил 13-годишна на среща, за да и покаже "френска любов", а ако иска да и отнеме и девствеността 

17 октомври 2021 00:15   26 коментара   41237 прочита


Това е Иван, Иван П. от Разлог. Той е сред педофилите, паднали в капана на ученици от София, които от февруари тази година са се заели да ограничат педофилията, която се шири в социалните мрежи, преструват се на 13 годишни в мрежата и чакат някой перверзник да се закачи.

Разложанинът Иван бе разобличен от ловците на педофили, а клипът с него бе разпространен в мрежата. Така педофилът бе разпознат от съгражданите му, които съобщиха името му пред struma. com и разказаха пикантни подробности от живота му. Изненадани са разложани от действията му. Градът е малък и хората се познават, а за Иван досега не се е чуло да е педофил, коментираха източните ни.

Преди време имал много пари от продажба на земя. Взел над 100 000 лева от имота и се   залюбил със сервитьорка в Банско. Жената била от Ямболско. Оженили се, похарчили парите, голяма част, от които отишли за "тунинг " на жена му. След като парите свършили, тя го напуснала, защото обеднял и се хванала с друг.

Може би затова във видеата, качени с участието на Иван в приложението "Тик ток", той казва, че жена му е умряла. Грозна и срамна е гледката на записите с Иван, чатът му с мнимата 13 годишна е наистина циничен и перверзен. Извратеният тип флиртувал брутално с момичето, подканяйки я да се видят, за да и отнеме девствеността, или да я учи на френска любов. Иван  бил настоятелен за срещата с малолетната девойка. Уговорили се .

На срещата обаче се появили учениците-ловци, капанът щракнал и грозната ситуация, в която Иван се гърчи и прави опити да се оправдава-лъжейки, пребледнял от страх, била записана Учениците -ловци качили унизителното видео в приложението "ТиК Ток" и така срамът на Иван от Разлог, станал достояние на хиляди хора. 
Ловците на педофили набират скорост, броят им се увеличава, а падналите в капана им вече са десетки.  

 Младежите твърдят, че не прибягвали до бой, целта им била да ги разобличават публично, а ако властите имат волята да се самосезират и упражнят закона върху тях. Така щяло да се стигне до ограничаване на педофилията, истинска заплаха за децата в мрежата. 

Петя КОЛЕВА

 


 


Още за: Разлог   мъж   малолетна   Още от: Общество

Принтирай статия
26 коментара
17 Октомври 2021 01:02 |
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Еве му се младо лошо нема


17 Октомври 2021 01:03 |
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Еве му се младо лошо нема


17 Октомври 2021 02:46 | ...
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Пълни глупости, загорели за секс винаги ще има и няма как де се ограничават. Тия ученици накрая ще са полу-образовани мръшляци, от които нищо не става освен сервитьори... дефакто 80% от населението в бг е така и гологлавия на снимката е типичен пример за бъдещ охранител в най-добрия случай


17 Октомври 2021 04:17 | Европа
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Къде са институциите, те не работят ли или държавата е затворила за момента и не работи . Едни залавят и арестуват бежанци, тези сополанковци тръгнали капани да залагат на педофили, изобщо в тази държава какво става, намират си хобита, защо взимат заплати полиция, прокуратура и съд ?! Тогава дайте ще почнем да бесим по стълбовете хора без съд и присъда, така на лична преценка ?


17 Октомври 2021 04:59 | До горния кретен Европа
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Такива, дето наричаш сополанковци, дали нема да те разкрият кой си (без проблем за тях) та на теб да ти текат сополите


17 Октомври 2021 09:50 | Гражданин
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Накрая да го бяха вързали, съблекли и зарязали гол, нещастника. А къде са институциите? Ще се самосезират ли? Или ги е срам, че група младежи са се активирали да свършат тяхната работа? Колко деца стават жертви на такива изверги!? Момчетата са измислили начин да ги изобличат. Ред е на полиция и прокуратура да довършат.


17 Октомври 2021 10:25 | Живко
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Къде е клипа?


17 Октомври 2021 10:55 | Банско
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Братчед оти не и удари шамарето на тия деца


17 Октомври 2021 11:54 | Катедра Екс
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Този човек запълва празнината в образоваието на подрастващите оставена от Министерството на образоваието. След като Министерството нехае по тази динамична материя природата не търпи празни пространства и се появяват нелицензирани активисти. По Татово време тази социална функция частично се е изпълнявала от Вечерните гимназии и даскалите не са можели да насмогнат. Сега необразвани в 'експрактика млади момичета се женят за когото нетрябва и се раждат нежелани деца, които биват изоставяни- бъдещи социални еничари. Една Катедра -Теория и практика на 'ексуалното възпитание е крайно необходима. Бюджета на университет/училище няма да пострада защото преподавателите ще работят безплатно за ползу роду. Няма и да се пречкат на останалите преподаватели, най-вече по математика, физика, химия, астрономия кибер-АйТи и тригонометрия, защото заниманията ще са вечерно време. След учебия процес класните стаи ще се дезодорират с хлорацетофенон от аптекта, за са готови за сутрешния учебен процес


17 Октомври 2021 11:57 | Дотя
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Ами така нареченият "лов" е нож с две остриета!
А ако възрастни започнат да ловят малки сополоанковци и пикли? Защото тук винаги имат родителите, защото няма никакъв контрол! Не ги интересуват, какво правят децата им в свободното време, а и в часовете, как се държат, учат ли, с кой са и пр.
Ок, хванали са ги, ама има огледало, вижте защо тези пикли, които наистина си търсят батковци и чичковци!


17 Октомври 2021 13:09 | Лоша идея
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

И ако въпросния беше решил да им напраска шамарите какво правим, защото по закон не е извършил престъпление и дефакто не е комуникирал с непълнолетни...


17 Октомври 2021 13:22 | Тони
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Аз си мислех че е педал па тоя се оказа педофил а между другото е и политическа курва сега последно е от БСП - изритайте го от редиците петни не само неговото а и името на партията


17 Октомври 2021 15:32 | Гочето
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Абе вие сте мн интересни от ни им напраскахшамарето он гледа като пръднал заек.... що вие не отидете бе отворковци.... 5 младежа на 17 18 години с добро тренирано телесложение аре давайне ....ше удариш един и другите за секунда те повалят.... без да те бият.... на земи по очи само затиснат... ееебати олигофрените бански и разложки .....браво на тея момчета, само така подмамване залавяне аре у интернет и да се оправа .....па иди си вземи една проститутка за ти прави свирки бе овчар.... 13 годишна требва да се снушава с 13 14 15 годишни не с 40 45 изроди


17 Октомври 2021 18:25 | $
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

А за циганките дето раждат на 12 годишна възраст, защо никой не се заема с тоя проблем? Или там не смеят да ги пипат защото такива им били традициите и са над закона.


17 Октомври 2021 19:45 | До Гочето дебила
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Гоче, ти си абсолютен идиот.


17 Октомври 2021 20:39 | Европа
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Не целя да обидя тинейджерите, но те подлежат на правно преследване заради действията си, другото е, че в една правова държава граждански арест подлежи на преразглеждане, а що се отнася до лицето / До горния кретен Европа/ заплашващо ме директно в писмен вид, дължа да кажа, че подлежи на наказателно последствие във връзка с чл. 144 ал. 1 от НК . Внимавайте с какво се захващате, не сте се скрили от законите в България покрити някъде зад компютрите си !!


17 Октомври 2021 21:01 | Семката
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Браво момчета! А колкото до онези които ви хулят, не бих си правил и труда да им отговарям. Единствено ме е яд че и Благоевград попадна в статистиката ви, но както казват хората, преди да погледнеш на съседа дали му е чисто, изчисти собствената си къща. Пожелавам ви успех в начинанието (въпреки че ми се иска някак си този да е последният, но такава за съжаление е нашата БГ деиствителност) и ви поздравявам за будната гражданска съвест.


18 Октомври 2021 00:57 | !!!
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Смъртни присъди за тия грешки на природата: педофилите, те не подлежат на поправяне, лечение!!! А тия, които хулят тези деца, трябва да се издирят, да се проследят дали не са също грешки на природата нещастници!


18 Октомври 2021 01:04 | da
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

vi naebat vas vuv vsichki dupki i tiq, koito sa vi izsrali


18 Октомври 2021 01:05 | !!!
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

vi naebat vas vuv vsichki dupki i tiq, koito sa vi izsrali vas -losho nEmalo, murshi ulavi


18 Октомври 2021 02:08 | Х.Манзуров
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тоя нещастник беше кандидат за кмет, после стана общински съветник, при кмета Татарски от ГЕРБ окрал евро пари и сега се крие на вилата си. Браво на младежите. Фамилията му е Арнаудов, майка и баща комунисти. Не е пипнал цял живот работа. От неговата махала в Разлог пострада едно тринайсет годишно момиче от такъв педофил, като него. Сега момичето е в психиятрията. За всичко е виновна продажната полицйя. Те, сазват, съде има бедни семейства и сираци.


18 Октомври 2021 05:40 | vili
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

toi kara kolelo kam katarino niakoi 4e go hvane i 4e go ebe


18 Октомври 2021 11:09 | Пламен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тоя нещастник и още много други педофили от г-р Разлог погубиха много семейства. Децата им станаха наркозависими с помоща на корумпираната полиция. Тези полицай могат да бият невинни хора на протестите, но не могат да се справят с педофилите, понеже работят заедно. Виждат семейство че има проблеми и съобщават на педофила, а после и те се възползват.


18 Октомври 2021 11:41 | Г-р Разлог
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

В града е пълно с педафили създаде ги месната власт заедно с полицйята. През годините полицайте заедно с нарко разпространителите създадоха обстановка за развитието на педофили.
Има много доказателства за принуда на малки деца в извращения, чрез заплахи и принуждаване да приемат наркотични вещества.
Много семейства разплакаха местната мафйотска власт и продажната неработеща "полйция"
Браво на младежите Те доказаха, как трябва да се действа в България.
За това ли даваме заплати на спящи държавни служители да мачкат нашите деца.


19 Октомври 2021 08:13 | Димче Мацурев
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ако е истина изнесеното, редно е този смърдуляк да го обрежат, след което мингияни от Симитли, подвизаващи се като "теляци" в банята им, иначе редови манафи, да му предадат добродетели со вазелин поне 40 дни, след което печени мутри да го вземат под чадър и со дупцето си да заработва твърда валута по Анадола. Е, наши помаци може би не са му простили досега, но слаба е платката за джендърски милувки по сокаците ни. Прибързано е би било тези младежи да му подкастрят с лозарски ножици израстъците в подкоремието му. Дребен съвет за младежите: винаги да имат кофа с помия и съдържимо от селски нужник под ръка, та там да затискат главите на педофилите, докато спрат да бълбукат, видеото от сцените да пращат до родителите на такива изроди....


19 Октомври 2021 08:54 | браво
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

вижте го в youtube тоя идиот какви ги е писал на момичето и тогава го защитавайте. Нещастника да го смелят от бой трябва. Напишете в youtube педофил разлог и излиза
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар