Сблъсък! Кметът на Симитли за Бербатов: Този егоцентричен женчо лъже!

06 декември 2021 07:41   48 коментара   34360 прочита


Кметът на Симитли Апостол Апостолов отговори   на Димитър Бербатов по повод коментар в социалната мрежа - "Шуробаджанащината в БФС продължава". 

Апостолов нарече Берабов "женчо" и  бе категоричен, че той   лъже. 

По-рано днес благоевградската футболна звезда Димитър Бербатов, който е кандидат за президент на БФС, изригна срещу Апостолов   и сина му депутатът Стефан Апостолов. 

"Без да бъде включен в листите на съдийските наблюдатели в началото на сезон 2021/2022, бившият съдия Стефан Апостолов изведнъж се появи като съдийски наблюдател на мач от Втора лига и веднага след това го виждаме и като такъв на вчерашната среща между Левски и Ботев Пловдив в Efbet Лига. Така Борислав Михайлов явно връща жеста към бащата на Стефан Апостолов – Апостол Апостолов (все още кмет на Симитли), за активната му работа в полза на Михайлов във връзка с извънредния конгрес на БФС преди по-малко от два месеца", публикува Барбатов. 

"Апостолов-младши дори бе включен в новия Изпълнителен комитет на Михайлов, но отпадна след гласуването на клубовете – явно паметта им от изявите на младия Апостолов като депутат, демонстирал невероятни умения, четейки речи от парламентарната трибуна, не е къса и набързо бе зачеркнат от делегатите", каза Барбатов. 

"Защо напада Стефан? Синът ми има пълни права съгласно разпоредбите да бъде делегат към БФС, знаете, че беше и международен съдия. Боби Михайлов ми връщал!? Нищо не ми връща, Бербатов да се поспре малко с глупостите и лъжите. С това си необмислено изказване показва, че не познава наредбите на БФС, а има желание да управлява. Как да стане? Много злоба и ненавист към нас, но ние няма да се предаваме на такива като него с женски характер“, отсече Апостол Апостолов пред Блиц. „Не му прави чест да говори подобни неща. Бях на срещата с Бербатов, която беше организирал с клубовете в Благоевград и региона преди конгреса.

Три часа говорихме тогава, молеше ми се да го подкрепим. Аз им обясних как се прави конгрес и право в очите им казах, че не са те хората, които ще оправят футбола в България.

Особено пък женчото Бербатов, който нагло и безцеремонно лъже клубовете, обяснявайки им, че нямало да плащат такси за съдии, за охрана, безплатни треньорски курсове щяло да има, както и още много други лъжи, с които ги омайваше на срещите. Това са пълни глупости, БФС да не е Майка Тереза, че да издържа клубовете", отговори симитлийският кмет. 
 
Искам да попитам Бербатов как така, докато никой не му знаеше телефона и никой не можеше да разговаря с него, и като се кандидатира започна да си раздава номера навсякъде, и да звъни на хората и да ги моли. Да, моли се на президентите на малките клубове. Казва им „Моля ти се, подкрепи ме, да не ставам за смях! “. Неговото неистово желание да стане президент на БФС е най-вече, за да си надмогне егото.

До вчера никой не го познаваше, не комуникираше с хората, а сега се моли да го подкрепят. Сега е по-хрисим от папата, само и само да си задоволи егото. Много злобее. Не може да кажеш в залата пред конгреса, че е честно, почтено, след което да започнеш така грозно да критикуваш. Той го обърна на война", констатира Апостолов. 

На срещата ми с него в Благоевград преди конгреса му обясних, че не може да се опре дори на малкия пръст на Боби Михайлов. Бербатов е егоцентричен женчо! Женчовците не могат да управляват футбола ни и не трябва да бъдат допускани. Аз открито си казвам, че съм зад Михайлов.

Той категорично е по-добрият вариант. Злобните хора, тези които не могат да си надмогнат егото, трудно биха се наместили в БФС. Още не съм разбрал какви промени ще правят в БФС. Със злобата и постоянните атаки той и екипът му показват, че въобще не им е ясно как се ръководи футбола, каза градоначалникът, който е бивш футболен съдия. 

Ето още от изявлението му: 

На първата ми среща с него ми каза: „Толкова ли не можа да се сетиш за мен и да ме издигнеш за президент на БФС? “. Той се кара на хората по телефона защо не го били издигнали. Какво иска – да му кажат:

„Ела, заповядай, стани президент на БФС“. Не се управлява така. Нужен е позитивизъм и добри намерения, а при него е само злоба. Той го превърна във война, злоба, ненавист, откровени лъжи, нямам думи. Да си гледа в неговата паничка и да си оправи личните истории, да не се занимава с нас. 

Искам също да го попитам защо кара клубовете, предимно малките, лъжейки ги, да делегират правомощия на адвокатската кантора, с която работи? След като те делегират права, после Бербатов и хората му ще си правят каквото искат след това, и то без клубовете да са съгласни.

Това нормално ли е? Няма по-голяма измама! Да лъжеш по този елементарен и безцеремонен начин хората – ръководителите на малките клубове, и после да се подиграваш с тях. Да, това прави Митко Честния.

И да не ми отваря устата, че мога да кажа още много неща за него и цялото му обкръжение. Може да е бил велик футболист, но е много малък човек. Аз не съм злобен като него, мисля му само доброто. Да е жив и здрав и да престане да злобее и да се пази, че злобните хора ги лови повече ковида“, каза кметът на Симитли. 

48 коментара
06 Декември 2021 07:52 | Черниче
Оценка:
28
 (
30
 гласа)

А ти кой си бе боклук долен, забрави в "В"група като съдя колко шутове изяде, добре че беше мафиотската организация ГЕРБ, да се помислиш за фактор, но скоро идва промяната и при теб.


06 Декември 2021 07:58 | Благоевград
Оценка:
29
 (
31
 гласа)

В Белите Държави този деградирал кмет досега щеше да бъде с повдигнати обвинения. Като съдия беше отвратителен и корумпиран, а през последните години се налапа покрай тиквата от Банкя. Само, че е пропуснал сина му да го научи да чете. Ето такива прости хора управляват кметства, агенции без елементарна култура.


06 Декември 2021 08:00 | Не мога да се запра
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Имаше една ситуация с Елезов... Какво се случи по този въпрос?


06 Декември 2021 08:01 | Панайот
Оценка:
27
 (
29
 гласа)

Боже, Боже до къде стигнахме ? Един аномимик, като футболист и съдия, кмет чието име е набъркано в побоища, обиди на журналисти и корупция да напада една футболна звезда, като Митко Бербатов. Ами ако е такъв иди и му го кажи в очите а не пиян залян пред медиите яж .... Забрави, че щеше да напускаш първенство и как по цел ден се молеше на родителите на Бербатов да ти дадат телефона за да имаш среща с него и как плюваше срещу Михайлов. Много си малък симитлишки палячо да плюваш по Бербатов и тук стъпи на криво. Благодарение на такива като Митко в света чуват, че имат страна България. А предатели като теб никой не обича. Е и ГЕРБ предаде на балотажа и агитира за избора на Радев. Дано и Бойко разбере, какви 2 змии държи в пазвата си в Симитли.


06 Декември 2021 08:12 | Ку-ку симитличан НОВ ВНОС
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Поли вече премина в Продължаваме промяната. Беше в СДС, НДСВ, БСП, ДПС, Бареков, ГЕРБ и сега към Радев и Продължаваме промяната. Честито на Симитли Осеменителят на няколко жени пак се спаси.


06 Декември 2021 08:20 | Коко
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Апостоле, да ядеш мед ама Бербатов да е пчелата!


06 Декември 2021 08:36 | Стотачката
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Дано тези от Продължаваме промяната не го допуснат до тях. Да не му се хванат на играта за някой глас. Почнал е по Симитли да се хвали, че имал среща със силов министър, че е лизнал дупета на високо ниво и пак ще мине метър. Ако е така е много жалко.


06 Декември 2021 08:51 | Ку-ку симитличан НОВ ВНОС
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Помнете ми думата че Поли и този път ще излезе победител. Да вярно е че вече е имал среща или по точно негови хора са имали среща със силов министър. Ще си говориме след няколко месеца . Той ще си е на свобода.


06 Декември 2021 09:09 | Боби
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Бербати иска да ме клати но аз притежавам всички делегати.


06 Декември 2021 09:11 | ���. K������� ������
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ЯМКС :)


06 Декември 2021 09:18 | аман
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

А този арогантен и непочтен феодал Апостолов, и вечен кмет-фурнаджийска лопата на всяко партийно управление, до кога ще дерибейства в симитлийския вилает?!?! Нали вече говорим за край на мутренските времена, време е вече да се сложи край и на управлението на семселето му, и на мутренските му хватки по избори!!! И да се разследва, защото е за пандиза!


06 Декември 2021 09:36 | Илиян
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

С какви очи ще погледнеш Маргарита и Иван? Има ли нещо в тази твоя глава освен кражби, алкохол, курви и къде да се празниш? Забрави ли как чакаше да дойде Маргарита по Симитли и да се хвалиш и прегръщаш пред хората . Да те видят колко сте близки. Време е да се пенсионираш, чисто изперка в последните години.


06 Декември 2021 10:42 | 1223
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Едвали има съдия да е изял толкова бой на терена.


06 Декември 2021 11:31 | Хахаха
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Егоцентричен женчо ама ако те подкара и последните два косъма на главата ти ще избягат. Борбатов колко жени е минал тоя плешивец и сина му толкова не е сънували


06 Декември 2021 13:49 | Стефан
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Абе грозно копеле, хвани си присади коса като перуката Боби, като гъз си в главата.


06 Декември 2021 14:11 | рангел
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Как па един коментар положителен за Поли няма ! Пълен тупан ! Лъже, маже, бие, флиртува с всички партии ! Симитличани спите ли ...??


06 Декември 2021 14:13 | ной
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Типича мутра ! Айде да те нема, на всички им духаш...


06 Декември 2021 14:39 | ЯМКС
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Слънце греее, дъжд вали!
- Я М К Симитлииииии.
Абе хора, верна ли е легендата, че тоя индивид е ебал Боко Тиквата?


06 Декември 2021 15:01 | ЯМКС
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Слънце греее, дъжд вали!
- Я М К Симитлииииии.
Абе хора, верна ли е легендата, че тоя индивид е ебал Боко Тиквата?


06 Декември 2021 15:45 | от Илия
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ЧУВАЛ СЪМ ЧЕ ТИ СИ ОТ ГЕЙ- ПАРАДА . А колкото до Бербатов -остави на фактите да говорят.


06 Декември 2021 15:49 | симитли.
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

абе върти путко вземи се занимаваи с сричащият ти син изучи го да не ни излага пред цяла българия. ти бербо не го мисли. гей мръсен.


06 Декември 2021 15:58 | Чикаго
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Боже Господи слез и си събери верисийте . Представяте ли си този тъп изрод е кмет а недоносеният му син депутат . Тиквата за това казваше че и магаре да предложи и него ще го изберат може би е говорил за същото говедо.


06 Декември 2021 16:19 | Хм
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Бербатов не лъже..... той "лъжеше", само противниковите защитници в Англия ....здравомислещ човек го вижда това!


06 Декември 2021 16:25 | Мастит стройтелен Бос
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не барайте дедо ей мрашляци


06 Декември 2021 16:49 | !!!
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Женчо, ама е прочул България с добро, а тоя нещастник недоразвит с кражби и лакейство е известен, а копелето му, че не може да чете!!!


06 Декември 2021 16:58 | Орловски
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Ей мършо долана ти ли бе говориш за лъжи манипулации и т. н ти ли бе боклук мръсен, ти долно нищожество дето цел живот манипулираш хората в симитли дени всичко ама всичко е шубодаджанащина при теб.... прави са от горе хората дойде герб почна да им лижеш мъдаците и се помисли за много умен и ца невероятен човек ли. бе въшко алчна ти ли бе


06 Декември 2021 17:17 | благоевград1
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ти ли мършо който нареди Тото и се удари в куро на бойко ще говориш


06 Декември 2021 17:34 | Ваш си е!
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Гражданите на Симитли под строй "избират" това нещо за не знам кой път! Хак да им е! Сега синчето му доведе и снаха-слънце! Чакаме отрочета. Все някое може да се научи да чете! Дано! За писане не се и надявайте!


06 Декември 2021 17:39 | Брей
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Тоя май не се е оглеждал в огледало да се види че е като пенделче


06 Декември 2021 18:49 | Николай
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Герберски гъз къде си тръгнал с мъжете. Май синът ти е путьо


06 Декември 2021 19:12 | Боко
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Този боклук от Симитли заедно с онзи неграмотник синчето му са за затвора


06 Декември 2021 19:41 | Едисон Арантес Донасимент
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Напънала се Планината и родила мишка! Кмете, кмете, ако плюеш някого това не те прави равен на него! Той стои много по-високо от тебе! Като го плюеш отдолу, плюнките падат върху тебе!


06 Декември 2021 20:08 | Вила
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Един търси кмете, два намери.


06 Декември 2021 20:37 | Нинджата
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Дедо не се коси ке ги издирим тея мишки тука и кютек по кухите глави кат на Елезов кратуната.


06 Декември 2021 21:12 | ....
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Нинджа, а маикати ке правили свирки преди това


06 Декември 2021 21:18 | Нинджата
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Гоше ке дойдем у Грамада и кекс на мегдано македонец скапан


06 Декември 2021 22:35 | A
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Бях решил да напиша гневен коментар по отношение на думите този така жалък човечец от Симитли, но като прочетох всички коментари, се впечатлих и се отказах. Хората по-горе са го казали точно и се вижда, че всички са наясно какво недоразумение е Апостолов. Тръгнал да коментира и да се мери с Бербатов.. Ха ха ха.... Ехооо, ама ти си на светлинни години от него!!! Бербатов го цени и уважава цял свят, а теб, не е сигурно дали дори собственото ти семейството те понася. Смешен си!!!


07 Декември 2021 09:47 | Bubata
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Научи ли сина ти да чете бе селски цървул?


07 Декември 2021 09:52 | Reni
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Поли феодала, познавате ли го, кандидатира се някой в Симитли за кмет, я колата му запалят я го пребият, вместо да го разследват за далавери гнусните ни управници го приобщават към тях за някой друг глас… разследвайте я тази гад мръсна открадна целия град всичко изкупи за жълти стотинки


07 Декември 2021 09:53 | Порте
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Поли феодала, познавате ли го, кандидатира се някой в Симитли за кмет, я колата му запалят я го пребият, вместо да го разследват за далавери гнусните ни управници го приобщават към тях за някой друг глас… разследвайте я тази гад мръсна открадна целия град всичко изкупи за жълти стотинки!


07 Декември 2021 12:17 | Бай Иван
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Хаха


07 Декември 2021 13:29 | Дончо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

По принцип коментарите след статии на Апостолови са изключени... нещо Струма явно са се объркали този път :)


07 Декември 2021 13:40 | Пирин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

абе олигофрен крадлив, как може да кажеш, че никои не го познавал?! Митко е жива легенда за футбола ни, а сина ти на вързано куче хлеб не може да хвърли. Палячо неграмотен!


08 Декември 2021 11:30 | до аман
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Днес има публикация в 24 часа със снимка от документ, показващ че арестувания изтеглил 52 милиона чрез подставени фирми на цигани от АМ Струма е ортак на племенник на Апостолов. Май действително цялото му семселе на този феодал е в криминална група за кражби и измами, както повечето хора подозират!


08 Декември 2021 15:12 | Чорапа се разплита
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Футболният съдия и бивш служител на НАП Борислав Николаев Колев, арестуван за източването на близо 60 млн. лева от магистрала „Хемус”, които предал към върховете на ГЕРБ и тартора Бойко Борисов, е съдружник във фирмата „Струма Ар Строй” с Велислав Христов Миленков, който е племенник на кмета на Симитли Апостол Апостолов


08 Декември 2021 15:52 | Toy
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Вие г-н Апостол Апостлов колко сте прост.


08 Декември 2021 20:31 | Гуит
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мръсен Боклук, колко трябва да си тъп. за да гласуваш за този ПРИМАТ.


08 Декември 2021 22:32 | Полицайо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

куууууууууууууууууууууур за тебе е селтаците пръкнали се от ТЕБЕ...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар