Последна сесия на ОбС-Банско за мандат 2019-2023 г.

28 септември 2023 13:11   5 коментара   3833 прочита


Вчера общинските съветници в Банско заседаваха за последен път в настоящия мандат 2019-2023.

В деловата част на заседанието те гласуваха за допускане изработването на ПУП-ПЗ за захранващи хидротехнически съоръжения за изкуствено заснежаване на ски писти над гр. Добринище, с което ще се подобрят условията за практикуване на зимни спортове в ски-зоната.

Във връзка с участието на кметове на населени места от община Банско в предстоящите местни избори, бяха одобрени имената на временно изпълняващи длъжността кмет - на гр. Добринище Снежана Ергина и на с. Филипово Кезим Мустафа Ходжа.

На последната си сесия, общинските съветници се поздравиха за отговорното си отношение към решаване проблемите на общината и за грижите за развитието й. Пожелаха си и в бъдеще да работят за просперитета на община Банско.

Председателят на ОбС Георги Икономов подари на всеки съветник с посвещение за благодарност „Сборник за Банско и банскалии“ на братя Молерови.

Същият подарък от името на съветниците получи и кметът Иван Кадев, който празнува рождения си ден. В обръщението си към Общински съвет, той благодари от свое име, от името на управленския екип и общинската администрация, за съвместната работа през изминалите четири години и пожела успех на всички досегашни съветници в новите им начинания.


Още за: мандат   Банско   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
28 Септември 2023 15:57 | Избирател:
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

От избори на избори все по-убави са на снимките! И сега ще е същото-още по-прости глави ще са на следващата подобна снимка. Само като си помислим, че на следващата снимка ще има и една лъскава глава. -Тази на Алекс. Мацурев, който мяза на Пригожин!


28 Септември 2023 16:57 | До избирател
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Важното е, ме повечето плужеци от тези няма да ги има


28 Септември 2023 17:00 | Ха ха
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Как някой не могат да се примерят че няма да са повече в общинския съвет. Ще се объркат.


28 Септември 2023 20:57 | До избирател
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Лъскави те глави ще са повече няма де е само една!!!!! И ще си ги гледаш редовно


29 Септември 2023 10:37 | junteeniot
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ---- https://marketl.ink/biocos
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар