–егистрац舫абравена парола

ѕ√»“ "ѕроф. ƒ-р јсен «латаров" в ѕетрич изпрати "¬ипуск-2018г."


16 май 2018 09:19   7028 прочитаѕрофесионална гимнази€ по икономика и туризъм "ѕроф. ƒ-р јсен «латаров" в ѕетрич изпрати с тържествена церемони€ с дванадесетокласниците си. “е тази година са 116 възпитаници от 5 паралелки- "»кономика и мениджмънт", »кономика, Ѕанково дело, ќрганизатор на туристическа агентска дейност и ресторантьорство.

¬ своето слово пред всички ученици директорът инж. —ветла ƒанаилова посочи:" “ози випуск бележи връх в наградите и постижени€та. ”чениците спечелиха над 230 национални и призови награди от литературни конкурси, фотографиране и редица други състезани€. 31 от 68 ученици са приети в ”Ќ——, защото са показали добри резултати на състезани€. “ова са 46% от завършващите ¬ипуск 2018г. –езултат, който не е постиган до сега в истори€та на училището. ƒвама възпитаници са и носители на националната стипенди€ за даровити деца. ќт 54 награди на община ѕетрич за даровитите деца от нашето училище б€ха взети 26 стипендии. √орде€ се с вас скъпи деца. ƒерзайте и смело вървете напред. "- посочи т€.

јбитуриентите от елитната гимнази€ единодушно б€ха взели решение в този ден да подкреп€т кампани€та на Ѕ„  "— тениска на бала". “е б€ха подкрепени и от класните си ръководители, които също обл€коха тениски

јни √еоргиева

ќще за: гимнази€  церемони€  паралелки ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.