“Отвлеченият” брат на Д. Бербатов - Асен, разпуска със съпругата си Мими

31 юли 2010 00:18   14 коментара   19898 прочита
В луксозната обстановка на стаите почива популярното сем. Мими и Асен Бербатови
В луксозната обстановка на стаите почива популярното сем. Мими и Асен Бербатови


В луксозната обстановка на стаите почива популярното сем. Мими и Асен Бербатови

Разкри репортерско проучване на “Струма”

“Отвлеченият” брат на футболиста от “Манчестър Юнайтед”, благоевградчанина Димитър Бербатов - Асен, и съпругата му Мими почиват в луксозната 5-звездна вила “Мария - Ревас” в Слънчев бряг, установи репортерско проучване на “Струма” по настояване на читатели. Тъпата и невярна публикация в английския вестник “Сън”, в която се твърдеше, че Асен Бербатов е отвлечен, бе разпространена по всички агенции и медии и вдигна на крак полицията в търсене на “изчезналия” Асен.

Проучване на “Струма” разкри, че популярното благоевградско семейство от няколко дни разпуска в “Мария - Ревас” и Асен и Мими са настанени в двойна стая с пакет от 7 нощувки на цена 156 лева на вечер, от които една е безплатна. В цената на пакета се включва закуска и туристически такси. Бербатови заминали за Черноморието в средата на миналата седмица.

Вчера следобед потърсихме Мими Бербатова на телефона на рецепцията във вилата, оттам направиха опит да прехвърлят обаждането в стаята на семейството, но се оказа, че те са на плаж. Рецепционистките отказаха да съобщят в каква точно стая са настанени Асен и съпругата му. Бербатови почиват с приятели от Благоевград в Слънчев бряг, който е предпочитан от благоевградчани и всяка година през втората половина на юли и началото на август десетки местни се изнасят за атрактивния курорт. Вила “Мария - Ревас е луксозно място за отдих, тя разполага с всички удобства, намира се близо до плажа, има модерен СПА комплекс, басейн, луксозни стаи и модерен ресторант, но не предлага услугата “Ол инклузив”, казаха от туроператорска фирма в курорта. Благоевградчани, които почиват в Слънчев бряг, когато научили за разпространения слух за “отвличането”, се обадиха в редакцията, че семейство Бербатови разпуска в съседните на хотела дискотеки и се весели с приятели, както се полага по време на годишен отпуск.

Както вестник “Струма” първи съобщи, през април антимафиоти щурмуваха апартамента на семейство Асен и Мими Бербатови в кооперация на улица “Васил Мечкуевски” в Благоевград. Целта на акцията бе търсене на улики, свързани с източване на кредитни карти. До прокурорския обиск се стигнало, след като по разследване на банкови обири чрез фалшиви кредитни карти антимафиотите се натъкнали на посттерминал с регистрация на фирмата за търговия с дрехи, собственост на младото семейство Бербатови. Всички в областния център знаят, че Мими Бербатова държеше магазин за дрехи в центъра, но бизнесът им се провали и те затвориха. Впоследствие банка даде Асен Бербатов на съд за неизплатени задължения, но дългът от 3854 лв. бе бързо погасен и делото бе прекратено.


Още за: А. Бербатов   почивка   море   Още от: Общество

Принтирай статия
14 коментара
31 Юли 2010 04:07 | К
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Хахаха, само мога да ви кажа, "Присмял се хърба на щърба"... И вие сте пълни с тъпи и невярни публикации, весник "Струма"... Да не говорим за безбройните граматически и стилистични грешки...


31 Юли 2010 09:55 | Петричанин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Сега и Държавата ни и семейство Бербатови да съдят този английски вестник,за клевета, за невярна информация, подронваща авторитета на извесната фамилия в Света, покрай известният професионален футболист с корен от с.Марикостиново, Петричко /с когото се гордеем/ - ДИМИТЪР БЕРБАТОВ, търсен от извесни чуждетсранни клубове. Сигурно вестника е подведен от някой интригант от България,да го кажат и си понесът отговорността. Не може да плюят някои западни вестници българи и Държавни институции постоянно. Когато са прави-да, но когато грешат -да плащат.


31 Юли 2010 11:18 | Кире Рило-Пирински
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Този сладур Асен нали го издирват кредитори ??? Ей, Струма, защо издавате момчето ???


31 Юли 2010 11:54 | Калинка-Малинка
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Хе, този цървул нали се води официално "безработен", как си плаща почивката в 5 звезди? Явно помощите за безработни у нас са станали по-големи от английските!
А пък ега ти и "популярното" семейство! Явно за "Струма" няма значение с какво е известен някой...


31 Юли 2010 15:31 | !
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Калинка-Малинка написа:Калинка-Малинка
E за всеки случай е по-известен от тебе!


31 Юли 2010 16:23 | г-жа Терзиева
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Не мога да разбера това РЕКЛАМА на какво беше???? На ХОТЕЛА, на КУРОРТА, НА АСЕН БЕРБАТОВ??? И каква годишна отпуска му се полага на човек, който по - цял ден безделничи и обикаля кафетата, а нощем кръчмите??? А питам Вестник СТРУМА : НА кой въобще са му нужни като информация 90 % от подробностите описани в статията????? А ще ви кажа : НА НИКОЙ !!!!


31 Юли 2010 18:30 | Калинка-Малинка
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

На другия цървул-галош от 15:31:
Тъпчо, зависи какво разбираш под "известност". Ако за тебе това е да ти развяват гащите как се друсаш, безделничиш и за нищо не ставаш, няма какво да се коментира.
Колкото до известността на Калинката нищо не знаеш, защото не знаеш коя е. Може да е много по-известна, и то в стойностни кръгове на обществото, отколкото празната ти кратуна е в състояние да асимилира!


31 Юли 2010 22:49 | Човек
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

В края на краищата, всички ни убеждават, че това не е истина и долна лъжа!
ОБАЧЕ ОЩЕ НИКОЙ НЕ ГО Е ВИЖДАЛ? НАПРАВЕТЕ ЕДНА АКТУАЛНА СНИМКА С ТОЯ ЧОВЕК!
Наистина ми изглежда странно!


31 Юли 2010 23:06 | Maria Revas-Кочериново
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ей Струма е велик вестник.. Дори в сайта на хотела няма толкова подробна информация , колкото в статийката по-горе.. И кви са тея ,та занимавате хората с глупости???


01 Август 2010 09:27 | неизвестен
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Толкова ли са важни сем.Бербатови,та се занимава цялото общество, вестници,телевизия.... Семейството на един ритнитопковец /Димитър/, на един пройдоха /Асен/, на един бивш затворник /Иван/ съден за изнасилване и на една некадърна мед.сестра /Маргарита/. Кой каквото си търси си намира!!! Има много по стойностни неща, за които трябва да се обърне внимание!!! Докато ни е болно обществото ще се възхищаваме на такива хора!!!


02 Август 2010 11:00 | симо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

1 август 2010 @ 09:27 | неизвестен
Оценка:
-1
(
5
гласа)

"Толкова ли са важни сем. Бербатови, та се занимава цялото общество, вестници, телевизия.... Семейството на един ритнитопковец /Димитър/, на един пройдоха /Асен/, на един бивш затворник /Иван/ съден за изнасилване и на една некадърна мед.сестра /Маргарита/. Кой каквото си търси си намира!!! Има много по стойностни неща, за които трябва да се обърне внимание!!! Докато ни е болно обществото ще се възхищаваме на такива хора!!! "
мНОГО ВЯРНО КАЗАНО ! БРАВО!!!


02 Август 2010 13:26 | !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Калинка-Малинка написа: 18:30 | Калинка-Малинка
Ауу, леле, леле, тц-тц-тц.... Колко се е засегнала лелката от елементарната забележка на един тийнейджър... много злоба, много...
"Кратуната" ми си е много добре, поне не съм комплексирана бабка, дето мъжа и и е изневерил с Марга (например) , за да мрази толкова Бербатови!!!


03 Август 2010 08:39 | юйэф
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

кои щесе эанимава с тезитравестити отвлечен глупости натракалета


07 Август 2010 12:02 | sia
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

злобари
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар