Кюстендилец снима филм с една от най-красивите жени в света Летисия Каста

21 август 2010 00:20   2 коментара   19940 прочита
Юлиян Атанасов с брат си Владимир в Кан
Юлиян Атанасов с брат си Владимир в Кан


Юлиян Атанасов с брат си Владимир в Кан

33-годишният кюстендилец Юлиян Атанасов, син на журналистката Виолета Атанасова, снима една от най-красивите жени в света Летисия Каста във филма на режисьора Камен Калев “Островът”, издадоха близки на майката.

Младият мъж е оператор на филма, това не е първият му игрален филм, разказват още близки до семейството.

Камен и Юлиан са състуденти от НАТФИЗ, но за Камен това е първият игрален филм, докато синът ми се дипломира с игралния филм "Източни пиеси", разказва развълнувано майката, която наред с информацията за филма и примадоната Летисия Каста по медиите и в интернет има инфо и от кухнята заради честите, почти ежедневни разговори със сина Юлиян.

На въпроса бременна ли е все пак Летисия Каста, тема, която дни наред вълнува клюкарските рубрики в страната, Виолета Атанасова отговаря скромно: "Не знам, май се оказало, че не е, но днес тя отново ще се върне във Франция, за да отпразнува първия рожден ден на третото си дете", разказва журналистката.

Талантливият млад мъж Юлиян Атанасов вече има в актива си доста награди покрай работата си като филмов оператор. Първият му филм “Източни пиеси” спечели цяла колекция награди от международни кинофестивали, между които Голямата награда на международния филмов фестивал в Токио, Първа награда от кинофестивала в Анже, Франция, най-добър филм на фестивала в Полша, награди от фестивалите във Венеция, Солун, Анталия, Чикаго, Русия, както и наградата на Българската филмова академия “Най-добър български игрален филм за 2009 година”.

Освен с Юлиан, който е по-малкият й син, Виолета Атанасова е горда и с постиженията на по-големия си син Владимир, който от години живее в Германия, където е признат лекар хирург.

Двамата братя са много близки помежду си и често ми се обаждат, разказва Виолета Атанасова, която е натъжена, че синовете й рядко са до нея в родния Кюстендил.


Още за: Ю. Атанасов   филм   звезда   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
21 Август 2010 19:02 | 007
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Защо я няма на снимката Летисия Каста ?


21 Август 2010 20:49 | маке
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

сега има подобри фуфи од таа Лестиса
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар