Изпълнителното бюро взе решение: БСП подкрепя независимия кандидат за кмет на Благоевград Николай Шушков

21 септември 2023 18:29   2 коментара   10021 прочита


БСП подкрепя независимия кандидат за кмет на Благоевград Николай Шушков, това бе решено днес на проведеното заседание на изпълнителното бюро на партията, ръководено от лидера на столетницата Корнелия Нинова.

Високият партиен форум е одобрил решението на пленума на местните социалисти, които единодушно решиха да застанат зад Н. Шушков. 
Заседанието продължава с дискусия около листатата за кандидат-съветници в Благоевград. Очаква се изненадващо решение на лидера Корнелия Нинова, свързано с местния водач на червените Любен Милев.

По късно днес ще стане ясно кой ще води кандидат-съветническата листа на БСП Благоевград. Според източници на Struma. com начело на листата ще бъде не Любен Милев, а ексдепутатът Николай Бошкилов.

Нинова не си поплюва и пречиства структурите си, водена от страховете си за предателство и уклон към "Левицата". Преди дни изненадващо лидерът на БСП изтегли съветниците си от общата листа с независимия кандидат за кмет на Кресна, Николай Георгиев, заради подкрепата, която той получи от ПП ГЕРБ. Очаквайте подробности след края на днешното заседание на червения форум. 
Петя Колева 

2 коментара
21 Септември 2023 19:02 | Да
Оценка:
20
 (
56
 гласа)

Шушков ще е кмет


21 Септември 2023 19:11 | Благоевград
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

10 кандидат кмета са