Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  
   –егистрац舫абравена парола

≈кскметът на Ѕлагоевград  . ѕаскалев: ѕълен бардак е по отношение на идеите, предлагани от властта


14 септември 2018 09:51  4 коментара   8866 прочитајко има конфликт Ѕорисов-÷ветанов, едини€т тр€бва да си отиде


ќчевидно е, че има противопостав€не между премиера Ѕойко Ѕорисов и парламентарната група на √≈–Ѕ, чийто лидер е ÷ветан ÷ветанов. “ова каза в предаването „“ази сутрин” по bTV бивши€т регионален министър и бивш кмет на Ѕлагоевград  остадин ѕаскалев. “ой се аргументира, като даде за пример изказването на коренно различни становища по една или друга тема и бламирането на н€колко оставки.

„‘актически след искане на оставка досега си е отишъл единствено ƒимитър √лавчев. ¬секи път се намират причини един или друг да бъде запазен”, изтъкна ѕаскалев.

„“ова говори за €сно съзнание, че една парламентарна група тр€бва да бъде съхранена в ц€лост, за да изпълн€ва вол€та на нейни€ ръководител”, допълни той.

—поред него е нормално ÷ветанов да отрича, че има такъв вътрешен конфликт. „јко той признае, че има конфликт с Ѕойко Ѕорисов, едини€т от двамата тр€бва да си отиде”, коментира ѕаскалев.

ѕълен бардак е по отношение на идеите, които се предлагат от властта, подчерта още той.

„»маме трагичен инцидент, оставки. ѕо средата на това меропри€ти€ имаме решение на премиера за увеличаване на работните заплати на хората в бюджетната сфера с 10% за следващата година, „на калпак”. ƒва часа след това финансови€т министър об€в€ва, че н€ма да бъдат увеличени с 10% заплатите, на н€кои ще бъдат увеличени с повече, а на други с по-малко. —ъщевременно от вчера има решение на ¬——, че заплатите на съдиите и прокурорите ще бъдат увеличени със 17%”, отбел€за ѕаскалев.

јко Ѕ—ѕ се справ€ше добре, досега това правителство щеше да е паднало, категоричен беше той. „ орнели€ Ќинова показва завидна активност и енерги€, но към момента липсва онова съдържание, което аз бих искал да вид€ в поведението на Ѕ—ѕ”, допълни ѕаскалев.

»ма уникална корупци€ в Ѕългари€ при изпълнението на строителните обекти, подчерта също бивши€т регионален министър. —поред него прекомерното самочувствие и самоувереност плюс некачествените пътища вод€т до трагедии. ѕо думите му министерските оставки н€ма да доведат до нищо. ƒокато специализираните институции не си свършат работата, н€ма никакво значение как се казва министърът, см€та той.

ќще за:  . ѕаскалев  ц€лост  конфликт ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

14 септември 2018 12:18 |  орнели€
ќценка:
-3
 (
25
 гласа)

» това го казва бивш благоевградски кмет и вице премиер на кобурга с пр€кор в Ѕлагоевград-ЋЏ∆Ћ№ќ“ќ!


14 септември 2018 15:47 | благоевград
ќценка:
-3
 (
25
 гласа)

“ой е най-силни€ кмет на Ѕлагоевград досега!!!


14 септември 2018 16:45 | старогражданин
ќценка:
2
 (
10
 гласа)

Ќикога не съм подцен€вал ѕаскалев. “ой разшир€ва луфта в публичното пространство между хората и √ерб с цел вмъкване в него на ѕрезидента и Ѕ—ѕ. ћного добре информиран и достатъчно ерудиран, ѕаскалев е... проблем за десните . –азвенчавайки ћанолев и  амбитов и ние разшир€ваме луфта. Ќа определен етап бедната Ѕ—ѕ ще хвърли колосални суми пари както при ѕърванов и всичко отива по д€волите. Ѕорисов да се раздел€ с ”шев.  олкото по-скоро по- добре.


15 септември 2018 09:25 | ”спеь
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ќезнам лъжец ли е не е ли но съм сигурен че е около 387 пъти по умен от  амбитов и всички общински взети заедно
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.