Детските градини в Сандански спечелиха четири проекта по Национална програма „Информационни и комуникационни технологии“!

16 август 2022 14:29   2828 прочита


Дигитализацията на учебния процес е ключов елемент, чрез който се оптимизира процесът на обучение, повишава се неговата ефективност и се подпомага навлизането на иновациите, базирани на информационните и комуникационните технологии.

За осигуряване на съвременна образователна среда и сред най-малките, детските градини в град Сандански спечелиха четири проекта по програмата, чиято реализация осигурява модерно оборудване за подпомагане на образователния процес.

Детските градини „Дора Габе“ и „Пролет“ се оборудваха с преносими компютри. Интерактивни дъски и късофокусни проектори бяха спечелени от ДГ „Здравец“ и ДГ „Радост“.

Детска градина „Първи юни“ вече има закупена техника по програмата през предходните две години и тази година не участва в класирането.

Децата са нашето бъдеще, а внедряването на образователни електронни ресурси е изключително важно за тяхното обучение и развиване на ключове компетентности в сферата на информационните технологии.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар