Десетокласници от СОУ “Братя Петър и Иван Каназиреви” празнуваха Хелоуин

02 ноември 2009 00:10   2 коментара   22341 прочита


Учениците от СОУ “Братя Петър и Иван Каназиреви” в Разлог показаха пред свои съученици, учители и директора Мариана Попадийна презентация за Хелоуин заедно със символи, декорация за празника, музика. Това е традиция, която за поредна година се провежда в училището под ръководството на преподавателя по английски език Соня Крънчева. Класната стая на учениците се превърна в невероятно място, което в атмосферата на свещи, вещици, тикви и подходящи костюми оживя от вълнение и емоции. Всички ученици се превъплътиха в любими свои герои - Пипи Дългото чорапче, Дявола, Смъртта, вещици, клоуни. По време на представлението имаше предизвикателства, занимателни игри с награди за всички участници, а най-накрая домакините почерпиха всички с предварително подготвени ястия от тиква - тиквен пай, тиквеник, крем от тиква и много други.


Още за: ученици   хелоин   празник   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
02 Ноември 2009 08:12 | Кукер
Оценка:
7
 (
31
 гласа)

Преподавателката Соня Крънчева да не се прави на по американка от американците.Докаде стигнахме.Държава с хилядолетни традиции да внася култура от САЩ.С тава лизачество ще изчезнем като държава.


12 Ноември 2009 16:24 | Елена
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Преподавателката Маряна Жегова е моя класна.Тя е най-добрата учителка. Винаги ни казва много смещни стихчета. Дори ни разказва за предишните си класове.На коледа и намравихме изненада. Тази година пак мислим с каса да и направим изненада.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар