Босът лихвар Б. Богданов счупи глезен в опит да защити студентката - гадже на отмъстителя В. Добрев, Хр. К.

28 ноември 2009 00:20   38 коментара   87763 прочита
Бисер Богданов
Бисер Богданов


Бисер Богданов

Приятелки на пострадалата разказаха: В събота по нейна молба той предупреди яхиновеца да не я тормози, последва инцидентът

Благоевградчанинът Бисер Богданов, който доби популярност като заместник на убития лихвар Васил Горчев, е в гипс със счупен глезен. Той пострадал в скандал и бой с поръчителя на престъплението срещу двете студентки от ЮЗУ “Неофит Рилски” Христина К. и Мария Коемджиева - Венцислав Добрев. Сензационната история е станала в събота, 3 дни преди двете момичета да бъдат залети. В града се разпространява версията, че Христина е поискала защита от Бисер Богданов срещу системно заплашващия я Венцислав Добрев. В петък вечерта, три дни преди престъплението срещу двете студентки, Бисер Богданов се срещнал с яхиновеца, за да го предупреди да остави бившето си гадже на мира.

31-годишният мъж обаче озверял и налетял на бой, какво точно се е случило и как е пострадал кракът на Богданов не е ясно. Няма информация и къде двамата са се срещнали. Запознати твърдят, че след скандала Добрев избягал от Богданов и хората му. Часове след екшъна в събота около обяд Богданов потърсил медицинска помощ, оказало се, че има счупен глезен и в неделя е опериран в частната клиника “Пулс”. Престоял в болницата до четвъртък и е изписан. По случая в полицията няма информация, Богданов не бе открит за коментар. Близки до момичетата разказаха, че той искал да защити Христина, която от месеци била подложена на тормоз от страна на Добрев. Предполага се, че след скандала с Богданов екслюбимият е взел решението за отмъщение срещу Христина.

Подготвил се в понеделник и вторник и в сряда призори успял да реализира престъплението. Времето съвпада с престоя на Богданов в болница “Пулс”. Защо Богданов не е подал жалба в полицията за нападението на яхиновеца не е ясно, не се изключва и вероятността той да е подценил противника си. Пред близки Богданов твърдял, че просто се спънал и се наранил. Името на Богданов не е цитирано при разпитите на Добрев, но в полицията знаят за случая, вероятно той нарочно мълчи, вероятно за да не стане ясно, че е планирал предварително отмъщението си над Христина. Работата по изясняване на новото обстоятелство, предшестващо тежкото престъпление, предстои.

Както “Струма” писа, заплашeната студентка бе подала жалба и в полицията срещу Добрев, а ден преди инцидента полицията в Благоевград предала преписката срещу Добрев в прокуратурата и той е бил предупреден с протокол. Въпреки това успя да осъществи престъплението.


Още за: Б. Богданов   защита   Хр. К.   Още от: Общество

Принтирай статия
38 коментара
28 Ноември 2009 07:06 | Благоевградчанин
Оценка:
13
 (
39
 гласа)

Айде не му вдигайте акциите на този .....


28 Ноември 2009 07:08 | булгаристан
Оценка:
13
 (
39
 гласа)

"ден преди инцидента полицията в Благоевград предала преписката срещу Добрев в прокуратурата и той е бил предупреден с протокол. Въпреки това успя да осъществи престъплението." ,,леле в каква държава живеем!


28 Ноември 2009 08:54 | Ейми
Оценка:
4
 (
34
 гласа)

Ами като не може полицията да ни защити ще се обръщаме към хайдушкото движение. Не познавам Богданов, но знам за достаслучаи, когато хора като него са отървавали момичета от сериозни инциденти. Безусловно.


28 Ноември 2009 09:25 | иииииха
Оценка:
7
 (
35
 гласа)

добре де.... някои като Бисер на истина ли няма хора които се разправят с такива селяни? такива селски индиаци на истина нямат акул в главата... те разбират само от директен и суров бои и от ништо друго.


28 Ноември 2009 09:52 | ......
Оценка:
8
 (
36
 гласа)

...а бе това момиче , с какви индианци се движи бе !!!! яхиновски селяни , и смешни екс "Мутри" - Бисер...... Защо се чудите че се случват тези неща. Тибетските бикове в зоопарка имат повече акъл и интелект от тези !!!


28 Ноември 2009 09:53 | Петър
Оценка:
5
 (
41
 гласа)

От трън та на глог.Какво друго мога да кажа.Отървала се от един селски изверг и търси помощ при друг.Така веригата е затворена драги момичета.Има полиция в тази държава и не се притеснявайте да я търсите.Стига сте гледали лъскавите коли и чичковците "баровци".


28 Ноември 2009 11:13 | Пепи
Оценка:
-1
 (
39
 гласа)

Вече е ясно в какви среди се е движела момата. Съжалявам за нея, наистина, но....явно не си е подбирала приятелите. Съжалявам и за нивото на висшето образование в страната ни. Студентка по право ,отличничка?!


28 Ноември 2009 11:24 | Пепи
Оценка:
7
 (
45
 гласа)

каква отличничка бе бате просто евтин парцал


28 Ноември 2009 14:03 | Гепи Тарикатски
Оценка:
-3
 (
45
 гласа)

АРЕ НЕ ГО ПРАВЕТЕ ТОЯ ЯХИНСИ КРАДЕЦ НА ВЕЛИК... ТОИ Е ЕДНА ХЪРБА ГЪРБАВА, АКО МУ УДАРИШ ЕДИН ШАМАР ЩЕ СЕ СЧУПИ ОТ ТРИ!!! ПРАВИ СЕ НА ГРАВИТИРАЩ ОКОЛО МАЛКИТЕ НА ГАЛЕВ.... БЪЛХАР КРАДЛИВ! НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ КАК Е НАПРАВИЛ ПАРИЧКИ В ИТАЛИЯ... СЕГА ЩЕ МУ ХАРЕСА... НЕРЕЗИТЕ В ЗАТВОРА ЩЕ МУ ОБРЪСНАТ И ЗАДНИКА, НЯМА ДА Е САМО С ГОЛА ГЛАВА, А И ЗАДНИК..!!!!


28 Ноември 2009 14:12 | Гого
Оценка:
2
 (
40
 гласа)

Знам го Венци,и не го опрвдавам,ама за побоиник не може и дума да стафа.А и момата май е фенка на паралий.Дано се вътанови напълно и бързо.


28 Ноември 2009 15:01 | ranger ot Dupnitsa
Оценка:
4
 (
40
 гласа)

БИСЕР Е ПЪТНИК! ТОЙ НЯМАШЕ ДА ПОСТРАДА АКО НЕ СЕ БЕШЕ ПРАВИЛ НА МЪЖ.


28 Ноември 2009 16:54 | Стоян Ников
Оценка:
0
 (
40
 гласа)

Какво го искарвате герои този боклук които разреве не малко маики в този град.А сега е герой него заклочете


28 Ноември 2009 17:58 | Язе
Оценка:
1
 (
33
 гласа)

Аре бе,Богданов умен,сестра му Мария бе6е най-тъпата в класа ни в Трето....Хандбалистка,той футболист....а нема нужда ))))))


28 Ноември 2009 19:50 | nikoi
Оценка:
1
 (
31
 гласа)

познавам христина и мога да кажа 4е е свестно момиче


28 Ноември 2009 20:28 | мончовица
Оценка:
3
 (
39
 гласа)

СТИГА сте писали на латиница... още ли не сте разбрали, че коментарите се изтриват... инсталирайте си кирилица.... толкоз ли сте тъпи ?


28 Ноември 2009 20:41 | вввввввв
Оценка:
7
 (
35
 гласа)

бисер е пълен боклук и оная не е по долу от него и двамата са един дол дренки


29 Ноември 2009 00:18 | жжж
Оценка:
9
 (
43
 гласа)

дабе тя като се е......е на лежо и на десно и жразжа тенекии на приатела и тои от немаи каде и стигнал до такожа престапление


29 Ноември 2009 01:24 | aaa
Оценка:
-1
 (
39
 гласа)

Значи тази първо му пратила мутри на момчето, и като видяла че не са могли да го уплашат се застраховала с протокол от полицията!Е, при това положение какво друго е трябвало да се направи освен киселина? Та тази утре може да пусне фандък на някой килър да го застреля! Така поне обезобразена никой няма да може да навие, никой няма да я иска....


29 Ноември 2009 10:24 | Катерина
Оценка:
6
 (
34
 гласа)

Това, че един мъж е отхвърлен от една жена, не му дава право да се държи по този начин. За какво й е такъв съдист? Този определено има проблеми с психиката. За да го напусне, 1,2,3 жена, значи не е много стока. Това е един отмъстителен човек, който си мисли, че е недосегаем и може да си прави, каквото си искал да ама не, драги. В затвора ще ти се види нанагорно, защото ти самия ще си жертва. Дано на такива изверги, всичко което с направили, се връща на децата им и на родителите им.


29 Ноември 2009 13:29 | И.И
Оценка:
-2
 (
36
 гласа)

до Катерина, ако това го пише истинската Катерина ( не вярвам ). Как така да се връща на децата им - нито децата нито родителите им са виновни за престъпленията, който вършат някой хора. Тези двамата са пълнолетни - на 31г и на 23г. ,така, че отговарят за престъплението сами.


29 Ноември 2009 13:32 | до кака Радка
Оценка:
7
 (
31
 гласа)

Е, много си неграмотна, бе КАКО РАДКЕ....


29 Ноември 2009 13:36 | Катерина
Оценка:
11
 (
37
 гласа)

Това, какво вярваш и какво не вярваш, си е твой личен проблем, относно името ми. Ако на тези психично болни, залеят децата им с киселина, май няма да се чувстват особено комфортно. Нека да им се връща лошото на тези изверги.


29 Ноември 2009 14:36 | чонко
Оценка:
0
 (
38
 гласа)

Девойките са първи дтужки на елементи-мутряги. Ох, олеле, от едни бягат, на други се надяват. Не заслужават такава жестокост, но какво правят едни студентки по право, отличнички, в топли приятелски отношения с такива мъже?! Е-ее! Кой знае какви чудесии са вършели тези моми!!!


29 Ноември 2009 17:39 | mi4o
Оценка:
-1
 (
39
 гласа)

Ше кажа само,че поредния тъп селянин от Дупнишкият вилает го очакват брадатите чичковци и няма да му помогне,че го свързват с Галевеца,даже може да се окаже в негова вреда...А относно момичето,което е залято бих казал,че е доста шавлива и странно как се е оплакала точно на Бисер,от къде пък толкоз се познават?!?!?!?!!??


29 Ноември 2009 21:07 | aaa
Оценка:
2
 (
32
 гласа)

Какъв затвор измислихте пък вие бе????
Средна телесна повреда - от 1 до 5 години, по бързата прцедура, не са осъждани...с условни излизат!
А и който се е осмелил да счупил глезен на мутра дошъл на "наказателна операция" в панделата няма от какво да се плаши, с такива там никой не се гаври, стават тартори.


29 Ноември 2009 22:52 | Мери
Оценка:
1
 (
43
 гласа)

Познавам момичето, а вие - не. Относно коментара за това дали е отличничка - мога да кажа, че съвестно си е учила за всеки изпит и е заслужила всяка шестица. За личния й живот не знам много, не сме били толкова близки, но съм на мнение, че всеки има право на такъв (личен живот) и никой няма моралното право да осъжда избора му.
Много долно е да плюете по човек, който в момента е в болница и преживява такъв тежък момент. Пожелавам й да се възстанови бързо.


29 Ноември 2009 23:06 | Мери
Оценка:
4
 (
40
 гласа)

"Пред близки Богданов твърдял, че просто се спънал и се наранил." - хаха, егаси бияча, "спънал се и се наранил" - смех, пълен смех, и тоя ми бил бияч...като помня преди време един лапишняк от Дупница как го преби в една от местните децкотеки ми става ясно що за 4"бияч" е този Бисер Богданов, изхвърля се на децата, ама дупничани явно не му траят и му чупят краката, хак му е!


29 Ноември 2009 23:23 | PirinSS
Оценка:
-4
 (
42
 гласа)

Вънка тея селяци от Благоевград. Яхиново и Гоцето - селяци ходете си по-родните места нямате място в Горна Джумая !!!


30 Ноември 2009 03:04 | the thriller
Оценка:
-2
 (
34
 гласа)

Хах, леко пък ти с гоненето и тая "Горна Джумая", че да не се върнете във времето, когато бяхте известни като " ливадите " !?


30 Ноември 2009 08:44 | PirinSS
Оценка:
1
 (
45
 гласа)

Нещастник за разлика от тебе аз като малък съм стъпвал по плочки, а ти по г
бре...аре оди си на село тъпак.


30 Ноември 2009 09:15 | Робин Худ
Оценка:
-1
 (
43
 гласа)

Бисер се напил в Куклите, ритнал една саксия и си счупил крака. Те само това е верно в статията. СОРИ!


30 Ноември 2009 10:01 | една от многото
Оценка:
-2
 (
36
 гласа)

Хора, спрете! Чета коментарите Ви и в мен напира остра болка и лудост! Престанете да изливате помита си върху двете момичета. Всичките гадни комнентари са написани от пълни олигофрени и комплексари! Изкарвате я най-долната и най- пошлата девойка - само защото можете да я сънувате и до там! В подължение на две години съм била следена, заплашвана, преживях побоища и скландали, само защото отхвърлих любовта на един мъж! Писах жалби в прокуратурата /Пловдив/, писах жалби в полицията - отникъде нищо! Всичко е само на хратия. Мога само да съчуствам на двете момичета и да им пожелая много сила, търпение и късмет!


30 Ноември 2009 11:10 | emilia ivanova
Оценка:
4
 (
30
 гласа)

Pirin SS- дали въобще си наясно, че целия ви смахнат град оцелява на гърба на "тъпите" студенти и ако ги няма сте просто загинали. А какви гадни хорица сте така наречените благоевградчани/ със сигурност майка ти и баща ти едва ли са кореняци благоевградчани/, просто не е истина. Съжалявам, но това си е чистата истина и не е само мое мнение. Естествено има и изключения, но на фона на всичката гадория там добрите хора просто се губят


30 Ноември 2009 11:22 | към PIRIN SS
Оценка:
0
 (
30
 гласа)

ти изглежда си по-голям селяк от всички селяни в Бл-д.от коментара ти личи колко си завистлив,направо се самоизяждаш.Колкото и да не искаш,селяни има навсякъде и ти си един от тях


01 Декември 2009 00:44 | Скалата
Оценка:
-6
 (
32
 гласа)

Дупни6ки Селянин!Бисер такива като вас ги 4ука!Вива Бисер!!!


02 Декември 2009 15:10 | Джумаец
Оценка:
-9
 (
35
 гласа)

първо предлагам КаПеПе при Рилци за да спира всички впиянчени селяндури които напъват да друсат кючеци в града ни. Второ -на който не му харесва да гази по ливади , да си стои на село и трето : eimili511 ,защо не се изнесеш от нашия смахнат град и да ходиш да учиш например в Свищов! аз съм за намаляване броя на пришълците ,като по този начин ще паднат и изкуствено завишените цени! айде със здраве!


28 Февруари 2010 10:48 | the thriller
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

Пирине, Пирине- моят баща и дядо дори са стъпвали по плочки, докато при вас нещата не са стояли така.Уви- история, факт!Сега си избърши млекцето от устичката и вземи да наблюдаваш малко по-критично случващите се процеси!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар