Био Ангус Премиум: Планинското агнешко е перфектният избор за Великден и Гергьовден

15 април 2024 11:09   4057 прочита


 

Планинското агнешко месо е не просто с по-добро качество, то е съвършено различно от агнешкото в индустриалните млечни ферми. Нашите агнета не са пили сухо мляко, не са тъпчени с антибиотици и не са хранени с ГМО-фуражи. 
Нашето агнешко месо произлиза от овце-майки от породата „Реплянска овца“ и бащи-кочове от породата „Ил дьо Франс“, гарантирайки високо качество и изключителен вкус. 
Нашите агнета не ги колим по нехуманен начин на поляните и няма да ги видите провесени край кошарите с рояци плюещи ги мухи, а в кланицата при строго конролирана хигиенична среда. Така гарантираме чиста обработка на агнешките субпродукти и охладеното трупно месо с официален документ за цялата агро-хранителна верига и печат за качество. 
За вкуса и вида на нашето агнешко месо ще се уверите и по няколко важни детайла като равномерния цвят на месото, кристално бялата мазнина, еластичността и приятния наситен аромат на месото коренно различен от тежкия овчи дъх на конвеционалното агнешко. 
Свежестта на планинския въздух на 900 м. надморска височина, чистотата на бождовската вода и билковия тревостой на цалимските пасища са трите най-отличителни черти на нашето агнешко, което може да бъде на вашата великденска трапеза. Био Ангус Премиум ви предлага топ качествено еко агнешко месо, съизмеримо единствено с нашите Блек Ангъс стекове, колбаси и био ангус буркани. 

Може да направите своята поръчка на планинско агнешко месо за Великден и Гергьовден на www. bioangus. bg, на телефон 0876 420 443, 


Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар