Ако кметът Вельо Илиев назначи ексдиректора на дома в с. Първомай Л. Атанасов за нощен възпитател, колективът се вдига на протест

01 декември 2009 00:08   2 коментара   17339 прочита
Д. Танев
Д. Танев


Д. Танев

Координаторът на ГЕРБ Д. Танев

Петричкият кмет Вельо Илиев ще сгреши, ако удовлетвори желанието на бившия директор на Дома за деца, лишени от родителски грижи в село Първомай Лъчезар Атанасов да го преназначи за нощен възпитател, заяви вчера общинският координатор на политическа партия ГЕРБ в община Петрич инж. Димитър Танев. Л. Атанасов в момента е в болнични, той е подал молба да бъде освободен от шефския пост и да бъде назначен за нощен възпитател.

Д. Танев подаде сигнал до социалното министерство с искане за извършване на проверка в дома срещу досегашния директор. Димитър Танев бе категоричен, че ако Вельо Илиев назначи Лъчезар Атанасов, няма да се подобри микроклиматът сред колектива. Учителите и възпитателите не го искат. Той е провел среща завчера с част от колектива, на която те заявили, че Лъчезар Атанасов, който е сега в болнични, няма да бъде допуснат в дома. Били готови дори да го спрат с жива верига.

2 коментара
01 Декември 2009 11:05 | ВНИМАНИЕ!
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

ВЕЛЬО ИЛИЕВ НЕ РАБОТИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА!


01 Декември 2009 14:19 | ВНИМАНИЕ!
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

Електората на Вельо е от РОМСКИЯ елит.АЗИС МУ Е ИДОЛА.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар