100 хил. лв. са отпуснати за зимното почистване на селските пътища в Петричко, 50 000 лв. за улиците в града

07 ноември 2009 00:08   4 коментара   8645 прочита
В. Илиев
В. Илиев


В. Илиев

Сто хиляди лева е сумата, отпусната от републиканския бюджет за зимното почистване на четвъртокласната пътна мрежа за община Петрич през този зимен период. За града са отделени 50 000 лева от общинския бюджет. Това стана ясно вчера на работна среща в кабинета на кмета инж. Вельо Илиев с областния управител Валери Смиленов, зам. областния Георги Баханов, началника на ТД “Гражданска защита” - Благоевград Петър Самарджиев, началника на КАТ “Пътна полиция” - Благоевград Огнян Сапунджиев и председателя на Общинския съвет Стоян Николов. По селата са обособени депа за пясък и сол, а фирмата изпълнител за зимно поддържане на пътищата от общинската пътна мрежа ще бъде избрана на 1 декември, когато е конкурсът, каза зам. кметът Христо Георгиев. Ако до 1 декември падне сняг, за почистването ще се грижат фирмите, спечелили конкурса от миналата година - “Растер юг” и “Пътно поддържане” - Сандански.


Още за: пари   почистване   зима   Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
07 Ноември 2009 22:31 | Ilia Kostov
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Ало "Струма", къде ви спят хората???? Тая снимка на Велко е стара, бре! Сега да то видите - и бузки си има, и всичко. Айде постарайте се и сложете нещо актуално.


08 Ноември 2009 08:11 | Петричанин
Оценка:
-6
 (
18
 гласа)

Верно,че на тази снмка вратлето му е тънко за ризката в която е.А сега ела да вииш наш си Вельо,вратъ му е дебел като на стар вък-единак!


09 Ноември 2009 08:57 | джони рон
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Чуствате ли как зимата пак ще ни свари неподготвени.Та сега ли се правят конкурси бе . Като всичко в България в последния момент и нашата фирма печели. Имат ни за малоумни.


10 Ноември 2009 10:17 | ДЯДО КОЛЕДА
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Я ДА ВИДИМ КАКВО Е ПАДАРАЧЕТО ЗА МАЛКИЯ КРАДЛИВ ВЕЛЧО ХО ХО ХО А ПОДАРАЧЕТО Е ..........ПРИСЪДА ОТ ПРОКУРАТУРАТА И ЗАТВОР ЗА ВЕЛЧО АХ КЪКЪВ ХУБАВ ПОДАРАК АМА МНОГО Е ПАПКАЛО ТОВА ДЕТЕ ТА ЗА ТВА
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар