Уличен екшън с бухалки в Пловдив се превърна в романтично предложение за брак

03 август 2020 10:28   2 коментара   4876 прочита


Младеж измисли нестандартен начин да зарадва любимата си

27 юли, Булевард "България" в Пловдив. Автомобили спират. От единия излизат две яки момчета с бухалки, от другия - младеж, който започва да се разправя с тях. Сцената е достойна за холивудски екшън.

От колата на момчето излиза любимата му, която е уплашена и не знае какво се случва. Екшън героите отварят багажника и оттам политат червени балони във формата на сърце. Момчето пада на колене пред любимата си и й подарява пръстен под бурните аплодисменти на останалите, включително и на яките момчета с бухалките.

Всъщност - ето и разказа на момчето: Казвам се Оливер Тонев и реших да организирам предложението за брак на приятелката ми Глория Генова като за целта реших да събера наши общи приятели и да идем на вила около Асеновград за 2 нощувки. Датата беше 27 юли - нейният рожден ден. Бях организирал и фотограф отстрани да снима всичко. Разбрах се с 2 по-здрави татуирани момчета да изсценираме засичане с колата, да слязат и да се разправят с нас. Бяхме 3 голи. Засякоха ни, слязоха да се разправят с нас, като аз бях в центъра на събитието, а приятелката ми беше още в колата.

Беше много притеснена, не можеше и колана да си свали. Слезе и се чудеше какво става, видях уплахата й и затова реших, че е време да извадя пръстена./trafficnews.bg

2 коментара
03 Август 2020 17:47 | Наблюдател
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Браво, нестандартно и забавно предложение.


04 Август 2020 09:42 | немам думи
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

бяхме 3 голи?!? и защо бе майна го правиш в кършияка, направи го в центъра, та да те видят повече и по-добре, много тъпо Саше, пардон Оливер, много тъпо си го измислил, а можеше да е с пъти по-добро и романтично...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар