Турагент разкри тайните на Тайланд, никой няма да ви разкаже това!  

16 април 2021 06:51   3357 прочита


 Когато имах собствена туристическа агенция, помня колко много от моите клиенти, особено жени, предимно на средна възраст и по-възрастни, отказаваха да разглеждат Тайланд като възможност за отдих, защото има "разврат" и "мръсотия и венерически болести", пише бивш турагент. 

По принцип, ако внимателно търсите, във всяка страна можете да намерите всичко гореизброено. И все пак в това има известно количество истина. Не е тайна, че Тайланд е един от центровете на световния секс туризъм. 

Тайланд с/у Филипините – къде е по-евтино и хубаво за почивка 

Трябва обаче незабавно да направим уговорка. Сексуалният туризъм не е национален феномен, а по-скоро ресорен. Присъства само в курортните зони и само на определени места. 

В обикновен тайландски град няма да намерите това. Но в курорта Патая - моля: на ваше разположение е известната Walking Street и околността. 

 

Когато се движите по тази улица - очите ви се замайват от изобилието от нощни забавления. От уличния оживен трафик на хора. Чува се глъч на много езици. 

Това обаче не означава, че всичко на Walking Street се свежда до проституция. Има място за двойки и дори за семейства с деца. Това обаче е въпрос на демокрацията в семейството. Някои не искат да разкарват из Патая през нощта деца и да обясняват какво правят тези лелички... 

Заведенията, разбира се, са едно до друго. Има момичета, които работят за определени затворени заведения, като приканват клиенти вътре. 

 

"Нощните пеперуди" имат невероятно развити умения за разпознаване на езици и те буквално разбират кой сте от една фраза и превключват на родния ти език. Руснаци са ми казвали как група от такива момичета дошли при тях и започнали на английски с изрази като "какви страхотни момчета и как мечтаели да се срещнат с нас". Един от мъжте се пошегувал на английски. Но щом приятелят му казал: "Благодаря ви, не искам нищо днес", те превключили на руски: "Давай ибася! Ибася хорошо! " 

Вторият начин да намерите приключения е да отидете в бар, където седят момичетата. Купувате бира (излиза към три лева наши пари) и може да изберете момиче. След това се спазарявате за цената и мястото на нощувката. 

Противно на преобладаващото мнение за цените, те съвсем не са почти безплатни, каквото мнение битува. Много са си добре платени даже. Има държави, където е много по-евтино. Цената на едно нормално момиче (т. е. млада и стройна) - тръгва от 50 лева на час. 

Тайланд хвърли в ареста 89 чужди туристи, спипани докато... 

Много хора се шегуват, че най-страшното в Тайланд е да не попаднеш на травестит. 
Не бих казал, че това е проблем. Първо, те се различават. Тези, които са пипнати, си правят шоуто и не ходят по улицата в търсене на клиенти. Но ако се съмнявате, можете да попитате директно дали по някаква случайност не е lady boy? Никой няма да те мами. Това означава да те отведе до стаята и да получи скандал, вместо да свърши работа. 

И, като цяло, в Тайланд е добре. Дори на Walking Street. Аз отидох там със семейството си, с единадесетгодишна дъщеря. И нищо страшно не ни се случи. Но преживяването беше любопитно. 

 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар